Αιολικός και Βύζαντας ανακοίνωσαν ΓΣ. Η Καλαμάτα;

Το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχει ουσιαστικά λάβει τέλος εδώ και δέκα μέρες και η μία μετά την άλλη οι ομάδες προχωρούν στον ορισμό γενικής συνέλευσης προκειμένου χωρίς χρονοτριβή να προγραμματίσουν την επόμενη μέρα.

Πρώτα ο Αιολικός, ο οποίος μάλιστα τελείωσε τελευταίος απ΄ όλους της αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όσο και ο Βύζαντας ο οποίος είχε την τύχη της Καλαμάτας και του χρόνου θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Δυτικής Αττικής, προχώρησαν στον ορισμό των γενικών τους συνελεύσεων για το τέλος του μήνα. Η ομάδα των Μεγάρων για την Κυριακή 29 Μαΐου και η ομάδα της Μυτιλήνης για την Δευτέρα 31 τρέχοντος.

Μοιραία βέβαια έρχεται και η σύγκριση με το τι επικρατεί στην Καλαμάτα καθώς μετά την ανακοίνωση παραίτησης (ένα μήνα πριν), η διοίκηση του Γιώργου Ράλλη κινείται στο… σκοτάδι και δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία, σταθερή προφανώς στην πάγια τακτική της πως χρόνος… υπάρχει είτε συνεχίσει είτε αναλάβουν άλλοι.
Η νυν διοίκηση έχει βέβαια τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα διαδικαστικά θέματα, όπως και το πλεονέκτημα του… αιφνιδιασμού, μόνο που δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια χρονοτριβής. Ο Ράλλης προφανώς και αναζητεί τους συμμάχους της επόμενης μέρας και ενδεχομένως μέχρι να τους… βρεί να τρενάρει χρονικά την γενική συνέλευση αλλά μέχρι πότε;

233 views
Top