Στ. Παπαδόπουλος: Προ των πυλών ή ευσεβείς πόθοι;

Ευσεβείς πόθοι ή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Όπως και να' χει η έντονη φημολογία για επιστροφή του Σταύρου Παπαδόπουλου στο διοικητικά πράγματα της Μαύρης Θύελλας η οποία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Καλαμάτα στηρίζεται σε μία βάση διερευνητικών επαφών οι οποίες έχουν γίνει από μέρες, όπως έχει αναφέρει σχετικά και το sport365.gr , πλην όμως οι πράξεις είναι αυτές που θα δώσουν την ακτίνα ελπίδας στην πολύπαθη Καλαμάτα.

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τις χρυσές σελίδες της νεότερης ιστορίας της Καλαμάτας έχει προσεγγιστεί άπειρες φορές την τελευταία 15ετία κατά την οποία απέχει αλλά μέχρι τώρα δεν έχει... ενδώσει. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η τελευταία κίνηση εκπορεύεται κυρίως από την πλευρά των παλαιμάχων της Μαύρης Θύελλας και του επιτίμου προέδρου Λυκούργου Γαϊτανάρου οι οποίοι διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις με τον ένοικο της βίλας στα Κατσέικα και αυτό συζήτησαν μαζί του στην τελευταία τους συνάντηση.
Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες ραντεβού είχε επιδιώξει και ο Γιώργος Ράλλης πλην όμως δεν κατέστη δυνατό να συναντηθεί μαζί του.
Η μεγάλη ωστόσο ηλικία του πρώην προέδρου της Καλαμάτας δεν του επιτρέπει να ασχοληθεί ο ίδιος ενεργά με το σύλλογο οπότε αν και εφόσον το ενδιαφέρον γίνει πράξη το όλο θέμα θα «τρέξουν» οι άμεσοι συνεργάτες του.

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος αναμένεται στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας οπότε και θα έχει επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, αρχής γενομένης από τον Γιώργο Ράλλη ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

393 views
Top