Μαύρη Θύελλα: Διερευνητικές επαφές Τσάκωνα με παίκτες- Με ποιούς μίλησε!

Το πλάνο του Σταύρου Παπαδόπουλου για την Καλαμάτα φαίνεται να προχωρά και να αρχίζει να υλοποιείται μέσω των δικών του ανθρώπων, οι οποίοι βέβαια θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη μέρα της Μαύρης Θύελλας.

Παρότι ακόμη τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται οριστικό και τελεσίδικο όσον αφορά την αλλαγή σελίδας, ο Δημήτρης Τσάκωνας, ο οποίος αποτελεί το... δεξί χέρι του πρώην προέδρου της Μαύρης Θύελλας, έχει ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές με Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport365.gr, από το βράδυ της Πέμπτης έχουν αρχίσει τα πρώτα τηλεφωνήματα με αποδέκτες τους Παναγιώτη Τσιμικλή, Χρήστο Καλαντζή, Βασίλη Αθανασόπουλο, Γιάννη και Αντώνη Καλογερόπουλο, Κώστα Αργυρόπουλο, Σταύρο Τσουλάκο, Γιάννη Χελά, Αντώνη Κωνσταντόπουλο οι οποίοι ενημερώθηκαν κατ’ αρχάς για τις προθέσεις που υπάρχουν από πλευράς Σταύρου Παπαδόπουλου και τις βασικές γραμμές του πλάνου που υπάρχει για την ομάδα.

Σε αυτή την πρώτη φάση επιχειρείται προσέγγιση ποδοσφαιριστών τους οποίους γνωρίζει ο Δημήτρης Τσάκωνας από πρότερη συνεργασία τους και βέβαια ο κύκλος θα μεγαλώσει εφ’ όσον οι συζητήσεις για την αλλαγή της διοίκησης ευοδωθούν.
Σε αυτό το πλαίσιο οι επαφές είναι διερευνητικού χαρακτήρα αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθεί κάποιος να αποτελέσει μέλος της ομάδας στην νέα προσπάθεια που θα γίνει υπό την σκέπη του Σταύρου Παπαδόπουλου.

1428 views
Top