Ο Παπαδόπουλος τα είπε με Ράλλη, κλείστηκε το ραντεβού

Το ραντεβού κλείστηκε και ο Σταύρος Παπαδόπουλος θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Γιώργο Ράλλη αμέσως με την άφιξή του στην Καλαμάτα, στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας!

Οι δυο άνδρες μίλησαν σήμερα εκ νέου τηλεφωνικά και επιβεβαίωσαν την επαφή όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα της Μαύρης Θύελλας.


Ο Γιώργος Ράλλης θα μεταβεί στα Κατσέικα περιμένοντας να ακούσει το πλάνο του 82χρονου καλαματιανού επιχειρηματία ενώ και ο ίδιος από την πλευρά θα θέσει -προφανώς- τις παραμέτρους του εγχειρήματος.

Αυτό που παραμένει προς τα παρών άγνωστο -και στην περίπτωση πάντα που υπάρξει τελικά συμφωνία, - είναι εάν στο νέο στάτους που θα διαμορφωθεί στην Μαύρη Θύελλα θα υπάρξει ρόλος και για τον Γιώργο Ράλλη. Πέρα από τα οικονομικά δεδομένα υπάρχει και το θέμα της στελέχωσης του νέου ΔΣ και παρότι ο Δημήτρης Τσάκωνας ως δεξί χέρι του Σταύρου Παπαδόπουλου όλα αυτά τα χρόνια, κινεί ήδη τις διαδικασίες και φαίνεται πως έχει τον κυρίαρχο ρόλο, δεν αποκλείεται ο νυν πρόεδρος να συνεχίσει με κάποιο ρόλο στο νέο σχήμα.

789 views
Top