Μαύρη Θύελλα: Ο Τσάκωνας μίλησε με Παπακωνσταντίνου, Παπαθεοδωρίδη για το νέο ΔΣ!

Πυρετός διαβουλεύσεων, επαφές και προσεγγίσεις αναφορικά με την επόμενη μέρα της Μαύρης Θύελλας προλειαίνουν το έδαφος για την άφιξη του Σταύρου Παπαδόπουλου στο τέλος της εβδομάδας και τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στην ιστορική ομάδα.

Οι επαφές του Μεσσήνιου επιχειρηματία με τον Γιώργο Ράλλη θα σηματοδοτήσουν το μέλλον της Καλαμάτας αλλά μέχρι τότε, ο Δημήτρης Τσάκωνας, ο άνθρωπος ο οποίος έχει αναλάβει να συνθέσει το σκηνικό της επόμενης μέρας συνεχίζει τις επαφές.

Μετά την αποκάλυψη για τις διερευνητικές επαφές όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, ο Δημήτρης Τσάκωνας μιλά και με παράγοντες για την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport365.gr, είχε μια πρώτη, διερευνητικού τύπου συνομιλία, με τον Ηλία Παπακωνσταντίνου και τον Θόδωρο Παπαθεοδωρίδη. Ο κ. Τσάκωνας έκανε γνωστές τις προθέσεις του Σταύρου Παπαδόπουλου στα δυο πρώην μέλη του ΔΣ της Καλαμάτας γνωστοποιώντας τους το ενδιαφέρον που υπάρχει.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές ενώ δεν αποκλείεται ανάλογες κρούσεις να γίνουν και σε άλλους παράγοντες οι οποίοι δυνητικά θα μπορούσαν να μετέχουν στο νέο συμβούλιο της ομάδας. Όλα βέβαια αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με την άφιξη από το Χονγκ Κόνγκ του Σταύρου Παπαδόπουλου όπου τα θέματα θα μπούν επί τάπητος.


1299 views
Top