Ενημερώνεται και αρχίζει τα ραντεβού ο Παπαδόπουλος

Το θερμόμετρο ανεβαίνει στην Μαύρη Θύελλα το τριήμερο που ακολουθεί καθώς η πολυαναμενόμενη άφιξη το Σταύρου Παπαδόπουλου αναμένεται να δρομολογήσει τις εξελίξεις στον ιστορικό σύλλογο. Ο 82χρονος πρώην πρόεδρος της Καλαμάτας αναμένεται την Παρασκευή στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και αφού ξεπεράσει το αναπόφευκτο τζετ λαγκ λόγω του ταξιδιού από το Χόνγκ Κόνγκ, θα ξεκινήσει τις επαφές.

Ο πρώτος άνθρωπος που θα δεί δεν θα είναι άλλος από τον Δημήτρη Τσάκωνα ο οποίος θα προχωρήσει σε μια έκθεση πεπραγμένων του τελευταίου διαστήματος. Το δεξί χέρι του Σταύρου Παπαδόπουλου έχει αναλάβει να συνθέσει το σκηνικό της επόμενης μέρας και σ΄ αυτό το πλαίσιο έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές τόσο με παράγοντες που δυνητικά θα μπορούσαν να μετέχουν στο ΔΣ που θα προκύψει, όσο και με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν την βάση του μελανόλευκου ρόστερ της νέας περιόδου. Ο Τσάκωνας έχει κάνει τις διερευνητικές επαφές και θα ενημερώσει σχετικά ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα λάβει και νέες εντολές... διερεύνησης.

Το ραντεβού που θα ακολουθήσει και θα έχει ιδιαίτερο βέβαια ενδιαφέρον και προφανώς θα ορίσει τις εξελίξεις, θα είναι με τον Γιώργο Ράλλη. Ο Σταύρος Παπαδόπουλος θα ζητήσει να πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ομάδα. Τα οικονομικά δεδομένα όσον αφορά το ύψος των χρεών που υπάρχουν, τους διακανονισμούς που έχουν γίνει, τις ενδεχόμενες οφειλές προς τρίτους αλλά και την εκτίμηση για το τι άλλο υπάρχει στον… ορίζοντα καθώς μην ξεχνάμε υπάρχουν πρόστιμα και τιμωρίες από την σεζόν που ολοκληρώθηκε με υποθέσεις που δεν έχουν τελεσιδικίσει στην ΕΠΟ.

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος θα δεχθεί στα Κατσέϊκα και τον επίτιμο πρόεδρο Λυκούργο Γαϊτανάρο αλλά και τους παλαίμαχους της Καλαμάτας οι οποίοι σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα θα έχουν ρόλο στην επόμενη μέρα. Στις προθέσεις του Παπαδόπουλου είναι να κάνει γνωστές τις προθέσεις του στο φίλαθλο κοινό της Καλαμάτας μέσω συνέντευξης Τύπου αλλά αυτό θα γίνει εν ευθέτω χρόνω.

 

863 views
Top