Παπαδόπουλος: O κόσμος της Μαύρης Θύελλας έχει την αγάπη μου- Μην βιάζεται για αποτελέσματα... (βίντεο-φωτ.)

Λίγα 24ωρα πριν ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την επιστροφή του στην αγαπημένη του Μαύρη Θύελλα, ο Σταύρος Παπαδόπουλος βραβεύτηκε στην Τρίπολη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την προσφορά και την αγάπη στον τόπο του.
Στο περιθώριο της βράβευσης και σε σχετική ερώτηση του συναδέλφου Γιώργου Θεοδωράκη για λογαριασμό του sport365.gr, ο Σταύρος Παπαδόπουλος έκανε αναφορά και στην Καλαμάτα τονίζοντας: «Στους φιλάθλους της Καλαμάτας μεταφέρω την αγάπη μου  και να μην βιάζονται να δούν αποτελέσματα».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε τον Σταύρο Παπαδόπουλο «κήρυκα του γνήσιου, άδολου πατριωτισμού των Πελοποννησίων» και τον τίμησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, μετά την πρωτοβουλία της Περιφερειακής αρχής, τονίζοντας ότι «αν και βρέθηκε στα πέρατα της γης ποτέ δε λησμόνησε το γενέθλιο τόπο του».

Ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε ότι με τη βράβευση αυτή ξεκινά ένας κύκλος τιμής σε προσωπικότητες της Πελοποννήσου με σημαντική κοινωνική προσφορά, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες ανάπτυξης του αισθήματος της αλληλεγγύης και ενδυνάμωσης της κοινωνικής συνοχής.

«Ένας απλός άνθρωπος αναγνωρίζει στο πρόσωπο του κ. Παπαδόπουλου τον Πελοποννήσιο Οδυσσέα, ο οποίος ταξίδεψε στα πέρατα της γης και απέδειξε ότι το μέγιστο προσόν του είναι η δύναμη ψυχής που διαθέτει» σημείωσε ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι «αυτό είναι το εχέγγυο που κληρονομήσαμε από τους πατεράδες και παππούδες μας ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επεσήμανε ακόμη ότι «πάγια πολιτική μας θέση είναι η αντίληψη ότι δεν περιμένουμε σωτήρες, αλλά διαθέτουμε μόνοι μας τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε. Το μήνυμα που εκπέμπει στις νέες γενιές ο κ. Παπαδόπουλος είναι ότι απαιτείται τόλμη, αποφασιστικότητα και όχι εμμονή στα ιδεαλιστικά μας προβλήματα».

Ο κ. Τατούλης, αφού ευχήθηκε τέλος στον κ. Σταύρο Παπαδόπουλο μακροημέρευση και τα καλά του έργα να φέρουν τη σφραγίδα της αγάπης του για τον τόπο του, εξήρε τη συμβολή του στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου του, αλλά και την αποφασιστική και γενναιόψυχη στάση του καθώς ποτέ δεν φοβήθηκε να αναλάβει ρίσκα και να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα.  

Ο κ. Παπαδόπουλος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για την τιμητική βράβευση, τονίζοντας ότι όσα χρόνια κι αν έλειπε, όσα κι αν είδε η σκέψη και η καρδιά του είναι πάντα εδώ στον ευλογημένο τόπο της Πελοποννήσου, και θα συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο του.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες


 

 

 

 

1034 views
Top