Σε τεχνικό εκτός Καλαμάτας καταλήγει ο Παπαδόπουλος

Στην ιστορική έδρα της Μαύρης Θύελλας, το γήπεδο Μεσσηνιακού, την Πέμπτη το απόγευμα (2/6, 5μ.μ.), ο Σταύρος Παπαδόπουλος θα ανταμώσει και πάλι μετά από καιρό με τον φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας.

Ο πρώην πρόεδρος της Καλαμάτας θα ανακοινώσει με κάθε επισημότητα, σε συνέντευξη Τύπου, την πρόθεσή του να ηγηθεί εκ νέου της αγαπημένης του Μαύρης Θύελλας και θα κάνει αναφορά στο πλάνο που έχει συγκροτήσει για την αναγέννηση της.

Ενδεχομένως να μην προβεί σε πλήρη αποκάλυψη ονομάτων και… διευθύνσεων, αναμένεται ωστόσο να δώσει το γενικό πλαίσιο της συγκρότησης του νέου ΔΣ της Μαύρης Θύελλας. Το σίγουρο είναι πως ο 82χρονος επιχειρηματίας θα έχει δίπλα του τον Δημήτρη Τσάκωνα ο οποίος θα αναλάβει γενικός αρχηγός ενώ στην συνέντευξη δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και ο Γιώργος Ράλλης ώστε και σημειολογικά να επικυρωθεί η αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της ομάδας πριν επισημοποιηθεί στην γενική συνέλευση.

Παραμένει άγνωστο εάν ο Σταύρος Παπαδόπουλος θελήσει να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με τα μέλη του νέου ΔΣ αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το σχήμα έχει ήδη «κουμπώσει». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σε καλό δρόμο βρίσκεται και το θέμα του νέου τεχνικού ο οποίος θα είναι πρόσωπο εκτός Καλαμάτας!

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος θα κάνει αναφορά στο σχεδιασμό και για τις Ακαδημίες και τον ρόλο του Μεσσηνιακού σ΄ αυτό το κομμάτι και θα ζητήσει την στήριξη του κόσμου καλώντας τον να αγκαλιάσει αυτό το νέο ξεκίνημα.

Θεωρείται δεδομένο πως στο γήπεδο Μεσσηνιακού θα συρρεύσουν αρκετοί φίλοι της ομάδας προκειμένου να ακούσουν δια… ζώσης τις εξαγγελίες και γι΄ αυτό τον λόγο έχει προβλεφθεί μικροφωνική -μεγαφωνική εγκατάσταση.

1730 views
Top