Στ. Παπαδόπουλος: Όλοι μαζί για την αναγέννηση της Μαύρης Θύελλας (φωτ.)

Ξεχείλισε από συγκίνηση και ενθουσιασμό η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Σταύρος Παπαδόπουλος προκειμένου να κάνει γνωστή στο φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας την επιστροφή του στην ηγεσία της αγαπημένης του Μαύρης Θύελλας.

Ο 82χρονος επιχειρηματίας κράτησε επί της ουσίας κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν στο νέο Διοικητικό συμβούλιο αλλά απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια ώστε η Καλαμάτα να βρεθεί εκεί που της αξίζει.

Η συνέντευξη Τύπου έγινε παρουσία φιλάθλων, πρώην παραγόντων και μη της Μαύρης Θύελλας και ο πρώτος που πήρε το λόγο ήταν ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στα έργα και τις ημέρες του Σταύρου Παπαδόπουλου από τη στιγμή που ενεπλάκη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης.

Kατόπιν το λόγο πήρε ο Δημήτρης Τσάκωνας οποίος ανέγνωσε δήλωση του απερχόμενου προέδρου Γιώργου Ράλλη ο οποίος τόνισε πως επαγγελματικές υποχρεώσεις τον κράτησαν μακριά απ' τη συνέντευξη Τύπου και επισήμανε πως η παρουσία του Σταύρου Παπαδόπουλου αποτελεί γιορτή για την πόλη. Επίσης ανέφερε πως η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί άμεσα. Τέλος, ανέφερε, πως όλοι και πως όλοι θα πρέπει να σταθούν το πλευρό του νέου προέδρου.

Η συνέχεια ανήκε στον Σταύρο Παπαδόπουλο ο οποίος στην ομιλία του είπε:
«Είμαι και πάλι κοντά σας μετά από 15 χρόνια και αφού η ομάδα μας έφτασε στο τοπικό πρωτάθλημα. Μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνω και πάλι με την ελπίδα ότι όλοι θα έρθετε δίπλα μου για τον κοινό στόχο να ξανακάνουμε την Μαύρη Θύελλα δυνατή,  να την υπολογίζουν και να τη σέβονται όλοι.

«Η προηγούμενη διοίκηση του Γιώργου Ράλλη η οποία όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε για το καλύτερο κήρυξε εκλογές. Από τη νέα Γενική Συνέλευση πιστεύω ότι με την ψήφο τους τα μέλη θα τιμήσουν εμένα και τους συνεργάτες μου για μια νέα αρχή.

«Θα σας ανακοινώσουμε τον προπονητή, τους παίκτες και τα μέλη της διοίκησης που με επικεφαλής εμένα θα αναλάβει τη μεγάλη προσπάθεια να ξαναρχίσει και πάλι απ' την αρχή την καινούργια Μαύρη Θύελλα με στόχο σε δύο με τρία χρόνια να παίξει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

«Θέλω τη στήριξη όλων σας σε αυτή τη νέα αρχή. Όλους ανεξάρτητα από τις συλλογικές σας συμπάθειες, σας θέλω δίπλα μου στην κοινή προσπάθεια.

«Η ομάδα της πόλης μας θα ξαναγίνει δυνατή και πανίσχυρη στην έδρα της που θα είναι το γήπεδο του Μεσσηνιακού από το οποίο ξεκίνησε με το Λυκούργο Γαϊτανάρο το 1973 και έγινε θρύλος σε όλη την Ελλάδα σαν Μαύρη Θύελλα του Νότου.

«Σας ευχαριστώ όλους καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που με τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας και σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να σας κάνω και πάλι υπερήφανους για την ομάδα μας».

Σε ερώτηση που του έγινε για τις επαφές που έχει με παράγοντες άλλων σωματείων ο Σταύρος Παπαδόπουλος τόνισε ότι συζητά με άφθαρτους επιχειρηματίες να βοηθήσουν το εγχείρημα και οι επαφές θα συνεχιστούν. Τόνισε δε πως θα υπάρξει συνεργασία τόσο με τον Μεσσηνιακό όσο και μετά υπόλοιπα σωματεία.

Το παρών στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν- μεταξύ άλλων- ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας Λυκούργος Γαιτανάρος, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, οι παλαίμαχοι Άγγελος Σκαφιδάς, Νικήτας Παπανικολόπουλος, Άκης Δάλλας, Νίκος Μουλατσιώτης, Γιώργος Φάβας, Γιώργος Μπιστικέας, το μέλος της απερχόμενης διοίκησης Χρήστος Λουκάς, ο πρώην συνεργάτης του Σταύρου Παπαδόπουλου σε Καλαμάτα και Μεσσηνιακό Δημήτρης Σπαράγγης, ο Τάκης Βασιλόπουλος, ο ιατρός Ντίνος Κρεμμύδας κ.α

 

 

2148 views
Top