Κρούση (;) και σε Τάκη Βασιλόπουλο από το περιβάλλον Παπαδόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, , ανάμεσα στους καλαματιανούς επιχειρηματίες στους οποίους στράφηκε ο Σταύρος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του είναι και ο Τάκης Βασιλόπουλος που βρέθηκε μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, έχοντας σύντομο χαιρετισμό με τον νέο ισχυρό άνδρα της Μαύρης Θύελλας. Η αγάπη του κ. Βασιλόπουλου για την ομάδα είναι δεδομένη-άλλωστε την έχει στηρίξει εμπράκτως στο παρελθόν- και μονάχα έκπληξη δεν θα αποτελούσε το συγκεκριμένο σενάριο.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, όπως δεν γνωρίζουμε και το εάν υπάρξει κάτι σημαντικό μέσα από τις επαφές με άλλους επιχειρηματίες- αποκαλύψαμε νωρίς το πρωί για την προσέγγιση του προέδρου του Πανθουριακού Αγαθοκλή Χριστόπουλου- ωστόσο το όλο εγχείρημα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Βεβαίως προκύπτουν και απολύτως φυσιολογικά, ερωτηματικά για τον ρόλο που θα παίξουν οι επιχειρηματίες αυτοί από τη στιγμή την οποία ο κ. Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του ελέγχουν πλήρως το… παιχνίδι.

904 views
Top