Μαύρη Θύελλα: Πρόταση για 9μελές συμβούλιο, τι γίνεται με ΓΣ και προπονητή

Ο φετινός Ιούνιος μπήκε με τον Σταύρο Παπαδόπουλο να επισημοποιεί σε συνέντευξη Τύπου την επιστροφή στην μεγάλη του ποδοσφαιρική αγάπη και όπως δείχνουν τα πράγματα ο μήνας θα βγεί με τον ίδιο να βρίσκεται ήδη στον προεδρικό θώκο.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις η γενική συνέλευση πάει για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου οπότε και θα οριστικοποιηθεί η αλλαγή σελίδας στην ηγεσία της Μαύρης Θύελλας. Στην τελευταία επαφή που είχαν ο Σταύρος Παπαδόπουλος με τον Γιώργο Ράλλη ειπώθηκε πως η γενική συνέλευση θα γίνει εντός Ιουνίου και με δεδομένο πως ο νέος διοικητικός ηγέτης της Καλαμάτας θα επιστρέψει στα τέλη του μήνα στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα όλα συνηγορούν στο διήμερο 25-26 τρέχοντος.

Βέβαια δεν αποκλείεται και η ημερομηνία… έκπληξη από τον Γιώργο Ράλλη (η δημοσίευση πάντως στον Τύπο της ημερομηνίας σύγκλισης της συνέλευσης θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια εβδομάδα νωρίτερα) κάτι που σημαίνει πως υπάρχει περίπτωση για επίσπευση. Σ΄ αυτή την περίπτωση βέβαια δεν θα είναι εφικτή η φυσική παρουσία του Σταύρου Παπαδόπουλου αλλά το γεγονός αυτό δεν θα επιφέρει κώλυμα στην διαδικασία.

Εκτός από την συνέλευση συνεχίζονται και οι ζυμώσεις για το νέο συμβούλιο και μάλιστα στο τραπέζι φαίνεται να έχει πέσει η πρόταση για αύξηση των μελών του ΔΣ από επτά σε εννέα. Κι αυτό γιατί στις προθέσεις του Σταύρου Παπαδόπουλου είναι να υπάρξει διευρυμένο σχήμα με συμμετοχή νέων και άφθαρτων προσώπων.

Στην γενική συνέλευση πάντως η Καλαμάτα θα πάει με… προπονητή καθώς μέχρι τότε αναμένεται να έχει ανακοινωθεί ο εκλεκτός για τον πάγκο. Οι συζητήσεις έχουν εστιαστεί σε δυο πρόσωπα και σύντομα αναμένεται … λευκός καπνός και σ΄ αυτό το μέτωπο. Άλλωστε αμέσως μετά την συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα θα πρέπει να τρέξει το θέμα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και με την παρουσία του νέου τεχνικού να οριστικοποιηθεί το ρόστερ και ν’ αρχίσουν να πέφτουν οι υπογραφές.

919 views
Top