Η ΕΠΟ αργεί αλλά … δεν ξεχνά, 7000 ευρώ πρόστιμο στην Μαύρη Θύελλα

H ΕΠΟ μπορεί να αργεί αλλά δεν… ξεχνά και άρχισε να βγάζει τα πρόστιμα για την Καλαμάτα. Μετά την καμπάνα για το ματς με τον Παναρκαδικό νωρίτερα μέσα στην χρονιά βγήκε και ο λογαριασμός για τα ματς με Κανάρη Χίου, Σπάρτη (φωτό) και Ερμιονίδα για τα οποία η Μαύρη Θύελλα καλείται να πληρώσει συνολικά 7000 ευρώ.

Τα πρόστιμα είναι σαφώς λιγότερα απ΄ ότι περίμεναν στην Καλαμάτα καθώς η ομάδα ήταν υπότροπη. Υπάρχει ωστόσο σε εκκρεμότητα  και το ματς με τον Αιολικό οπότε μετά και απ΄αυτή την απόφαση θα γίνει η τελική … σούμα της χρονιάς.

Η πληρωμή του προστίμου θα είναι και η πρώτη εκκρεμότητα που θα πρέπει να τακτοποιήσει η διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν στις 22 Ιουνίου. Εάν δεν εξοφληθεί η οφειλή η Καλαμάτα δεν μπορέσει να προχωρήσει σε καμία κίνηση όσον αφορά έκδοση δελτίων, αποδεσμεύσεις και γενικότερα μεταγραφικές κινήσεις.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα πρόστιμα έχει ως εξής:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
-Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Καλαμάτα-Κανάρης Χίου, της 19/3/2016).
-Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Καλαμάτα-Σπάρτη, της 13/12/2015).
-Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Καλαμάτα-Ερμιονίδα, της 6/3/2016).

841 views
Top