Τεχνικό δίδυμο Μάνα- Χατζηαγγελή στην Μαύρη Θύελλα. Έκπληξη Παπαδόπουλου στην ΓΣ;

Το αγεφύρωτο χάσμα που υπήρξε στα οικονομικά, κυρίως, δεδομένα με τεχνικούς εγνωσμένης αξίας με τους οποίους έγιναν επαφές, οδήγησαν σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της Μαύρης Θύελλας όσον αφορά την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Οι συζητήσεις που έγιναν με προπονητές εκτός Μεσσηνίας δεν απέδωσαν καρπούς καθώς τα ποσά που ζητήθηκαν κρίθηκαν πως ξεπερνούν τους αρχικούς υπολογισμούς και έτσι πλέον έγινε στροφή σε εντός ορίων νομού λύσεις με τους Ελβιο Μάνα και Τάσο Χατζηαγγελή να είναι τελικά οι εκλεκτοί για τον μελανόλευκο πάγκο.

Η απόφαση θεωρείται ειλημμένη καθώς το τεχνικό αυτό δίδυμο απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Σταύρου Παπαδόπουλου.
Ο διοικητικός ηγέτης –οσονούπω- της Μαύρης Θύελλας ίσως μάλιστα κάνει τελικά την έκπληξη και παραβρεθεί στην γενική συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης καθώς υπάρχει η σκέψη να επισπέυσει την επιστροφή του στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα γι’ αυτό τον λόγο.

Με την έλευσή του θα δώσει την συγκατάθεσή του να αρχίσουν να πέφτουν οι υπογραφές και για την στελέχωση του ρόστερ καθώς ο Δημήτρης Τσάκωνας έχει καταλήξει σε συμφωνία με την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που έχει μιλήσει.

1178 views
Top