ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλικό το Σάββατο (18/6) με Ίκαρο Ν. Ιωνίας στην Παραλία

O καθιερωμένος καλοκαιρινός φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Συνδέσμου Παλαιμάχων του ΠΣ «Η Καλαμάτα» και του Ίκαρου Νέας Ιωνίας θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα (6.30 μμ) στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, έχοντας ιδιαίτερη σημασία και φέρνοντας στο μυαλό όμορφες εικόνες του παρελθόντος.

Η Καλαμάτα και ο Ίκαρος το 1973 τέθηκαν αντιμέτωποι στο γήπεδο Νέας Φιλαδέλφειας, σ’ ένα ιστορικό ματς για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, με ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων (40.000), όπου η Μαύρη Θύελλα πανηγύρισε τελικά την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α΄ Εθνική.

Την αποστολή της ομάδας του Ικάρου Νέας Ιωνίας θα συνοδεύσει στην Καλαμάτα ο μεσσηνιακής καταγωγής Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Γκότσης.

Από τους προπονητές της ομάδας του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. Η Καλαμάτα, Νικήτα Παπανικολόπουλο(Γάτο) και Νικόλαο Μουλατσιώτη, καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι να βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας στις 5.30 μ.μ.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του Π.Σ. Η Καλαμάτα ευχαρίστησε τους παρακάτω χορηγούς για τη βοήθειά τους στη διεξαγωγή του φιλικού: Δημήτριο Κατσαρό, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Γεώργιο Σπίνο, Παναγιώτη Μπαστακό, Θεόδωρο Παπαθεοδωρίδη, Γεώργιο Γκότση, τον επίτιμο πρόεδρο της «Μαύρης Θύελλας» Λυκούργο Γαϊτανάρο, τον Ιωάννη Κονταργύρη, τον Βασίλειο Μανέτα, το μέλος των παλαιμάχων του Π.Σ. «Η Καλαμάτα», Γεώργιο Φάββα, το Δήμο Καλαμάτας για την παραχώρηση του γηπέδου και το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

 

Τη Δευτέρα στη Μεθώνη

Εξάλλου η ομάδα του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, εορτή του Αγίου Πνεύματος, θ’ αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Γήπεδο Μεθώνης την ομάδα Παλαιμάχων Μεθώνης, κατόπιν πρόσκλησης των παλαιμάχων Μεθώνης, με αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

319 views
Top