Μαύρη Θύελλα: Το ψηφοδέλτιο των αρχαιρεσιών για το νέο ΔΣ- Πλήρης επιβεβαίωση του sport365.gr

Πλήρης ήταν η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sport365.gr αναφορικά με τους υποψηφίους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Μαύρης Θύελλας το οποίο θα προκύψει από την αυριανή (Τετάρτη 22/6) γενική συνέλευση.  

Επικεφαλής του ενιαίου ψηφοδελτίου θα είναι ο Σταύρος Παπαδόπουλος ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι –κατ΄ αλφαβητική σειρά- είναι οι: Βασιλόπουλος Παναγιώτης του Δημητρίου, Δάλλας Αργύρης του Λεωνίδα, Ηλιόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη, Κάτσιος Ιγνάτιος του Θεοδώρου, Κορομηλάς Χρήστος του Δημητρίου, Κρανιώτης Παύλος του Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος, Ιωάννης του Παναγιώτη, Παπαδόπουλος Νικόλαος του Κωνσταντίνου, Τσάκωνας Δημήτριος του Αθανασίου.
Την τριμελή ελεγκτική επιτροπή θα αποτελέσουν οι Γυφτέας Κωνσταντίνος, Γερίκης Αχιλλέας, Καραμπάτος Χρήστος.

Η ΓΣ των μελών της Καλαμάτας θα ξεκινήσει στις 18:00 (αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος») με ενημέρωση, απολογισμό δράσης και διαχείρισης, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής, απαλλαγή μελών Δ.Σ., προτάσεις και τοποθετήσεις μελών ενώ μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν σύμφωνα με το Καταστατικό τα ταμειακώς εντάξει μέλη. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι πέντε (5) υποψηφίους ενώ θα εκλεγούν επτά (7) Διοικητικοί Σύμβουλοι και τρεις (3) αναπληρωματικοί ενώ σε περίπτωση ισοψηφίας η σειρά θα καθοριστεί με κλήρωση.

699 views
Top