Πανηγυρική εκλογή Παπαδόπουλου αλλά και … απορίες στην ΓΣ της Μαύρης Θύελλας! (φωτο)

Η ιστορία, λένε, γράφεται από τους παρόντες, στην περίπτωση της Καλαμάτας όμως η ιστορία (ξανα)γράφεται από τον Σταύρο Παπαδόπουλο, έστω και αν βρίσκεται κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Η γενική συνέλευση της Μαύρης Θύελλας που έγινε στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» άνοιξε νέους ορίζοντες για την πολύπαθη ομάδα καθώς ο παράγοντας που έχει συνδέσει το όνομά του με ένδοξες στιγμές επιστρέφει στον προεδρικό θώκο.

Μετά από μια εξαετία με τον Γιώργο Ράλλη στο τιμόνι, η Καλαμάτα διανύει πλέον την δεύτερη εποχή Παπαδόπουλου με την ελπίδα όλων η μεγάλη αγαπημένη των Μεσσήνιων φιλάθλων να βρεί και πάλι την χαμένη της αίγλη.
Αυτό ήταν και το βασικό μήνυμα, προσδοκία και σ’ ένα βαθμό απαίτηση πο6υ έστειλαν μέσω της γενικής συνέλευσης οι φίλοι της ομάδας που κουράστηκαν να την βλέπουν να διασύρεται.

Το γενικότερο κλίμα ευφορίας πάντως σκίασε το γεγονός πως ακριβώς στο… παραένα αποσύρθηκαν οι υποψηφιότητες των δυο ανθρώπων του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του Σταύρου Παπαδόπουλου, του αδελφού του Γιάννη και του εξαδέλφου του Νίκου, απόφαση η οποία ανακοινώθηκε από το προεδρείο της συνέλευσης και αιφνιδίασε άπαντες στην αίθουσα.
Ενημέρωση δεν είχαν ούτε οι υπόλοιποι υποψήφιοι καθώς η απόφαση σύμφωνα με πληροφορίες πάρθηκε από τον ίδιο τον Σταύρο Παπαδόπουλο και γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν περίπου 100 άτομα ενώ ψήφισαν 56. Βρέθηκαν 55 έγκυρα ψηφοδέλτια και ένα άκυρο και η κατανομή των ψήφων έγινε ως εξής:
Παπαδόπουλος Σταύρος 51, Τσάκωνας Δημήτρης 49, Δάλλας Άκης 36, Κάτσιος Ιγνάτιος 34, Βασιλόπουλος Παναγιώτης 24, Ηλιόπουλος Δημήτριος 20, Κρανιώτης Παύλος 16 (εκλέγονται), Κορομηλάς Χρήστος 12.

Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με τον ορισμό προεδρείου το οποίο αποτέλεσαν οι Γιώργος Κατσαφάδος (πρόεδρος), Μπάμπης Μπάμπαλης και Τάκης Γκέκας και τον λόγο πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Ράλλης ο οποίος έκανε το απολογισμό.


«Δεν ζητάω συγγνώμη γιατί θα ήταν υποκριτικό»

«Η φετινή χρονιά ήταν μια αγωνιστική αποτυχία και αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό είμαι μόνο εγώ. Το συμβούλιο ανέλαβε την ευθύνη και παραιτήθηκε και πλέον η ομάδα κάνει από σήμερα ένα νέο ξεκίνημα», τόνισε αρχικά ο γνωστός δικηγόρος για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: «Δεν θα ζητήσω συγνώμη που η ομάδα έπεσε κατηγορία γιατί το θεωρώ υποκριτικό. Θα είμαι όμως εδώ για να βοηθήσω όπως μπορώ ώστε αυτή η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει», κατέληξε.
Ο Γιώργος Ράλλης επανήλθε στο θέμα του προπονητηρίου της Καλαμάτας στα Παλιάμπελα τονίζοντας πως θα είναι ένα έργο το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα και για το οποίο έχει «ορκιστεί ο δήμαρχος ότι θα γίνει και θα παραδοθεί προς χρήσης στην ομάδα», όπως είπε χαρακτηριστικά.Οικονομικός απολογισμός και τοποθετήσεις


Στον οικονομικό απολογισμό ο Γιώργος Ράλλης τόνισε πως τα έσοδά έφτασαν τις 174.564 ευρώ τα οποία αναλύονται ως εξής: από τα εισιτήρια εισπράχθηκαν 33.410 €, από τα διάρκειας 12.000 €, από τις πωλήσεις της μπουτίκ 25.827 € και από τις συνδρομές 103.327 €.
Τα έξοδα έφτασαν τις 174.560 € εκ των οποίων τα 25.530 πήγαν για έξοδα διεξαγωγής αγώνων (διαιτησίες, γιατρούς κτλ.), τα 104.000 € σε οδοιπορικά, τα 20.605 € σε έξοδα εκδηλώσεων και 24.325 € σε οφειλές του Ι.Κ.Α. από το 2015.

Το λόγο στη γενική συνέλευση πήρε ο επίτιμος πρώτος Καλαμάτας Λυκούργος Γαϊτανάρος οποίος επανέλαβε πως με τον Σταύρο Παπαδόπουλο στο τιμόνι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της πως η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για το μέλλον ενώ μίλησε επίσης και ο πρώην παράγοντας Σωτήρης Καμπουγέρης οποίος ρώτησε την απερχόμενη διοίκηση γιατί επέτρεψε στην νεοσυσταθείσα ομάδα μπάσκετ Καλαμάτα BC να φέρει το διακριτικό τίτλο και τα χρώματα της ομάδας.
Η νέα διοίκηση θα συνεδριάσει για πρώτη φορά και θα συγκροτηθεί σε σώμα με την με την άφιξη του Σταύρου Παπαδόπουλου στα τέλη του μήνα από το Χονγκ Κονγκ.

 

 

1450 views
Top