Υπέγραψε και ο Καλαντζής, ρόλο σε Δρούγα και ταλέντα

Αίσιο τέλος είχαν οι επαφές του Δημήτρη Τσάκωνα με τον Χρήστο Καλαντζή και ο καλαματιανός επιθετικός θα συνεχίσει να προσφέρει της υπηρεσίες του στην Μαύρη Θύελλα.

Ο 33χρονος επιθετικός ο οποίος έλειψε σημαντικά από τη ομάδα στο πρώτο μισό της περυσινής περιόδου, ενίσχυσε σημαντικά την Καλαμάτα στον δεύτερο γύρο σημειώνοντας τέσσερα γκολ στις δέκα παρουσίες του ενώ τη νεα σεζόν αναμένεται να έχει καταλυτική παρουσία στα μεσσηνιακά γήπεδα.

Αντίθετα με την περίπτωση Καλαντζή, δεν προχώρησε τελικά η περίπτωση του Σπύρου Δασκαλάκη ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο πρόγραμμα της Μαύρης Θύελλας.

Παράλληλα με το μεταγραφικό… μπαράζ των τελευταίων ημερών, οι άνθρωποι της Καλαμάτας τρέχουν και τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας με πρώτο των Ακαδημιών. Ο Τάκης Δρούγας είναι αυτός που ανέλαβε να οργανώσει και να στελεχώσει το τμήμα που θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ (παιδιά ηλικίας 13-15 ετών).

Τα δίχτυα πάντως της Καλαμάτας θα πέσουν και σε 16χρονους και 17χρονους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι εάν δεν είναι σε θέση να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα θα δοθούν ως δανεικοί στον Μεσσηνιακό ο οποίος θα λειτουργήσει ως προθάλαμος για την Μαύρη Θύελλα, δίνοντάς τους της ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και εμπειρίες.


998 views
Top