Μαύρη Θύελλα: Τριήμερο δοκιμαστικών για την παιδική ομάδα

Κάλεσμα στα ποδοσφαιρικά νιάτα του νομού για την στελέχωση της παιδικής ομάδας απευθύνει η Καλαμάτα μέσω δοκιμαστικών τα οποία θα διεξαχθούν από την Παρασκευή 1 Ιουλίου έως την Κυριακή 3 Ιουλίου στον Κορδία.
Οι προπονήσεις θα γίνουν από το νέο τεχνικό της παιδικής ομάδας, Τάκη Δρούγα, ενώ παρόντες έχοντας την επίβλεψη, θα είναι οι προπονητές της Μαύρης Θύελλας, Ελβιο Μάνα και Τάσος Χατζηαγγελής. Η σχετική ανακοίνωση της Καλαμάτας αναφέρει:

"Ο ΠΣ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι θα γίνουν δοκιμαστικά για τη στελέχωση της παιδικής ομάδας για ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001, 2002, 2003 στη Μεσσηνία.
Tα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Ιουλίου, το Σάββατο 2 Ιουλίου και την Κυριακή 3 Ιουλίου από τις 17.30 έως τις 20.30 στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία.
Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να έχουν μαζί τους αθλητική περιβολή και ποδοσφαιρικά υποδήματα κατάλληλα για χρήση σε πλαστικό χορτοτάπητα καθώς επίσης και επικαλαμίδες.
Προκειμένου να λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά πρέπει να έχουν την σύμφωνη γνώμη των γονέων τους και των σωματείων τους.
Τα δοκιμαστικά θα γίνουν υπό τις οδηγίες του προπονητή της παιδικής ομάδας Παναγιώτη Δρούγα και με την επίβλεψη των προπονητών κ.κ. Μάνα και Χατζηαγγελή."

665 views
Top