Παπαδόπουλος: Η ομάδα δεν είναι δική μου. Είναι όλης της Καλαμάτας - Σε σώμα το νέο ΔΣ (φωτο)

Eνωτικός και αισιόδοξος για το μέλλον της Μαύρης Θύελλας εμφανίστηκε ο Σταύρος Παπαδόπουλος στην πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 22ας Ιουνίου.

Ο διοικητικός ηγέτης της Μαύρης Θύελλας παρουσία των μελών του συμβουλίου αλλά και εξωδιοικητικών παραγόντων έδωσε τις βασικές κατευθύνσεις και τον άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί η νέα διοίκηση.

«Υπάρχει ενδιαφέρον απ’ όλους, υπάρχει θέληση ώστε η ομάδα να πάει καλύτερα και πιστεύω θα πάει καλύτερα. Είναι δύσκολο να πεις τι θα κάνεις, πρέπει πρώτα να το κάνεις και ύστερα να πεις. Οπότε δουλειά στην αρχή, ομόνοια, αυτό ζητάω πρώτα. Οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες τώρα. Ο κόσμος της Μαύρης Θύελλας θα είναι κοντά μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε γιατί χωρίς φιλάθλους δεν κάνεις τίποτα. Επαναλαμβάνω όμως χρειάζεται ομόνοια. Όλοι μαζί να φέρουμε την Καλαμάτα σε ένα καλό επίπεδο», τόνισε ο 83χρονος επιχειρηματίας και συνέχισε δίνοντας το στίγμα της νέας διοίκησης:

«Η ομάδα δεν είναι δική μου, όλων των φιλάθλων είναι, όλης της Καλαμάτας. Το όνειρό μου ήταν να κάνω μια ομάδα ντόπια. Εγώ πιστεύω ότι η Μεσσηνία έχει το καλύτερο φυτώριο. Πολύ καλά παιδιά, πολύ καλούς παίκτες. Απλώς θέλει να τους οργανώσεις και να τους πειθαρχήσεις. Πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα».

Αναλύοντας τοις σκέψεις του για την συγκρότηση του νέου συμβουλίου, ο Σταύρος Παπαδόπουλος, εξήγησε:
«Επέλεξα ανθρώπους που είναι τελείως έξω από το περιβάλλον μου. Θέλω όλοι οι φίλαθλοι να είναι δίπλα μας. Μονιασμένοι μπορούμε να πάμε πιο πολύ πιο εύκολα μπροστά. Αν αρχίσουμε τις γκρίνιες δεν γίνεται τίποτα».

Για τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας επισήμανε: «Ξεκινάμε από το τοπικό, θέλουμε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε. Είναι δύσκολα γιατί κι άλλοι θέλουν να προχωρήσουν, αλλά αυτός που θα είναι πιο οργανωμένος στελεχωμένος σωστά θα πάει μπροστά. Έχουμε μάθει όμως στα δύσκολα γιατί στα δύσκολα είμαστε όλη μας τη ζωή».
Ο κ. Παπαδόπουλος προχώρησε σε παραινέσεις και προς τον Τύπο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα γραφόμενά σας να είναι εποικοδομητικά. Να λέτε και να γράφετε αλήθειες, σκεφτόμενοι πάντα το καλό της ομάδας»Το νέο ΔΣ- Οι ρόλοι Θαν. Τσάκωνα και Γ. Ηλιάδη

Το νέο ΔΣ του ΠΣ Η Καλαμάτα, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Σταύρος Παπαδόπουλος, Α΄ αντιπρόεδρος: Δημήτρης Τσάκωνας, Β’ αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Βασιλόπουλος, γεν. Γραμματέας: Ακης Δάλλας, Ταμίας: Ιγνάτιος Κάτσιος, υπεύθυνος Ακαδημιών: Δημήτρης Ηλιόπουλος, μέλη: Παύλος Κρανιώτης, Χρήστος Κορομηλάς (αναπληρ.).
Υπεύθυνος Τύπου θα είναι ο Γιάννης Ηλιάδης και διαφήμισης ο Θανάσης Τσάκωνας.
Τα παρών στην αίθουσα για το πρώτο συμβούλιο έδωσαν εκτός των μελών του συμβουλίου και οι Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Νταβουτιάν.

 Ο φακός του sport365.gr βρέθηκε στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της Καλαμάτας. Στο στιγμιότυπο από αριστερά οι Γιώργος Νταβουτιάν, Νίκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Ιγνάτιος Κάτσιος, Τάκης Βασιλόπουλος, Σταύρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκωνας, Άκης Δάλας, Χρήστος Κορομηλάς, Παύλος Κρανιώτης

 

 

1201 views
Top