ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Σταύρος Παπαδόπουλος "έφερε" και πάλι στην ομάδα τον Αβράμη

Αλλάζουν όλα στη Μαύρη Θύελλα μετά τις διοικητικές διαφοροποιήσεις που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα και την επιστροφή-ενεργοποίηση του Σταύρου Παπαδόπουλου, με τον οικονομικό και διοικητικό ηγέτη της ομάδας να επιλέγει, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, νέο πρόσωπο για τη «φροντίδα» των αποδυτηρίων και όχι μονάχα.

Με βάση λοιπόν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Sport365.gr», το πρόσωπο που επιλέχθηκε για να επιφορτισθεί τις ευθύνες και υποχρεώσεις του φροντιστή της ομάδας της Καλαμάτας δεν είναι άλλο από τον γνωστό και αγαπητό σε όλους Αβραάμ Αθηνέλη.

Τον άνθρωπο που ξεκίνησε να κινείται στο χώρο των αποδυτηρίων τις καλές εποχές της δεκαετίας του 90- συγκεκριμένα το 1994 ως «διάδοχος» του Φουρναράκου- με τον Σταύρο Παπαδόπουλο, συνέχισε καθ' όλη τη διάρκεια της διοικητικής παρουσίας του Γιώργου Γρηγορόπουλου και παρέμεινε στις πρώτες στροφές της θητείας Γιώργου Ράλλη.

Έναν σπουδαίο άνθρωπο και επαγγελματία, που είχα την ευκαιρία αλλά και τύχη να «ζήσω» σε καλές και κακές στιγμές της Καλαμάτας και ο οποίος έδωσε τα πάντα για τη Μαύρη Θύελλα.

Άριστη η επιλογή του κ. Παπαδόπουλου…

ΥΓ: Όσοι έζησαν τη τελευταία, τραγική, χρονιά της ομάδας στη Γ Εθνική και ξέρουν πράγματα γι' αυτή θα …κάνουν στάση στο όνομα του Δημήτρη Δρακόπουλου.

Τον φροντιστή της ομάδας που λειτούργησε άψογα-ήταν ίσως το μόνο κομμάτι που λειτούργησε άψογα-κάνοντας τη Μαύρη Θύελλα να θυμίζει σωματείο της Super League.

Άξιος διάδοχος του Αβράμη που, θεωρώ ότι, άξιζε να έχει θέση στη νέα προσπάθεια…

1697 views
Top