Μαύρη Θύελλα: Οδεύουν προς την «πρώτη» περιμένοντας το... σήμα για Μπιτσάνη

Τα ευχάριστα μαντάτα από την Γ.Α.Δ. Αττικής για την μετάθεση- απόσπαση του Μάριου Μπιτσάνη περιμένουν στην Καλαμάτα προκειμένου να κλείσει αισίως το θέμα του σέντερ φορ και να προστεθεί το προτελευταίο κομμάτι του παζλ στο φετινό ρόστερ της Μαύρης Θύελλας.

Όπως κατ΄ αποκλειστικότητα είχε αποκαλύψει από τις 7 Ιουλίου το «sport365.gr», ο Μάριος Μπιτσάνης ο οποίος αγωνίστηκε φέτος με τα χρώματα της Προοδευτικής προερχόμενος από την εκπληκτική χρονιά με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, την σεζόν 2014-15, είναι ο πρώτος υποψήφιος (με έτερο τον Γιώργο Πουλάκο) για την κορυφή της επίθεσης της Μαύρης Θύελλας.

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με την Καλαμάτα και το μόνο που απομένει είναι να τακτοποιηθεί τι θέμα με την ΕΛΑΣ στην οποία υπηρετεί, η μετάθεσή του δηλαδή σε Αστυνομική Υπηρεσία της Καλαμάτας.

Εκεί έχουν ρίξει το βάρος οι άνθρωποι της Μαύρης Θύελλας, εκφράζοντας την αισιοδοξία πως ενδεχομένως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας την ερχόμενη Τετάρτη, το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί. Παράλληλα, στην Καλαμάτα κινούνται και για τον κεντρικό αμυντικό με τις συζητήσεις, με ποδοσφαιριστή και εδώ εκτός νομού, να είναι επίσης σε προχωρημένο επίπεδο.

Κατά τα άλλα, το τεχνικό δίδυμο της ομάδας, Τάσος Χατζηαγγελής, Έλβιο Μάνα έχουν ήδη έτοιμο το πλάνο της προετοιμασίας αφού οι διακοπές ουσιαστικά τελείωσαν για τους μελανόλευκους που από τα μέσα της εβδομάδας αρχίζουν δουλειά.
Η «πρώτη» θα γίνει, όπως έχει προγραμματιστεί, την ερχόμενη Τετάρτη 20 τρέχοντος στο γήπεδο «Σταύρος Παπαδόπουλος» του Μεσσηνιακού. Η προσέλευση των ποδοσφαιριστών θα γίνει στις 18:00 και μισή ώρα αργότερα έχει προγραμματιστεί ο αγιασμός.

942 views
Top