Μαύρη Θύελλα: «Πρώτη» με Κορομηλά, Μερκούρη, Γκελγκέρια, Μπάρκα και Αντεμάι, εκτός ο Κακαλής!

Η Μαύρη Θύελλα ξεκινάει αύριο Τετάρτη (20/7) προετοιμασία στο γήπεδο που δοξάστηκε, στο «Σταύρος Παπαδόπουλος» του Μεσσηνιακού και αυτό σημειολογικά σημαίνει κάτι παραπάνω από την «πρώτη» μιας ακόμη αγωνιστικής σεζόν.
Είναι η αφετηρία της αναγέννησης που όλοι προσδοκούν καθώς για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια η Καλαμάτα φέτος δεν θα μπει στο γήπεδο για να συμμετάσχει σε Εθνική κατηγορία αλλά στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στο γήπεδο θα βρεθούν αρκετοί παλιοί γνώριμοι που θα ξανασμίξουν μετά από χρόνια αλλά και νέα πρόσωπα. Νέα στην ομάδα αλλά και νεαρά καθώς το σχέδιο της διοίκησης για το χτίσιμο μιας ομάδας με ταλαντούχα παιδιά από την Καλαμάτα μπήκε σε εφαρμογή.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το “sport365.gr”, το νέο πρόσωπο στο ρόστερ της Καλαμάτας είναι ο Απόστολος Κορομηλάς ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Πάμισο. Ο 25χρονος μπακ από την Αιτωλοακαρνανία ο οποίος φόρεσε πρόπερσι την φανέλα του Τέλλου Άγρα συμφώνησε με τους μελανόλευκους και αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της ομάδας.

Επίσης, το παρών στην «πρώτη» θα δώσουν και ποδοσφαιριστές από το αίμα του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Πρώτος ο Ελβις Γκελγκέρια (φωτο) ο οποίος έκανε πέρυσι το μεγάλο άλμα από τον Ηρακλή Καλαμάτας στην ΑΕΚ όπου αγωνίστηκε με την Κ17. Ωστόσο δεν ήταν στις επιλογές των κιτρινόμαυρων για την στελέχωση της Κ20 και αποχώρησε από την Ένωση.

Μαζί του και ο 23χρονος Ηλίας Μερκούρης από τον Μεσσηνιακό ΓΣ, ο 17χρονος Δημήτρης Μπάρκας, από τον Παπαφλέσσα Χώρας, αλλά και δύο παιδιά από τον Αίαντα με τον οποίο η Καλαμάτα έχει έρθει σε συνεννόηση. Ο εξελίξιμος και ιδιαίτερα ταλαντούχος 16χρονος Ορέστης Αντεμάι και ο συμπαίκτης του, τερματοφύλακας, Δημήτρης Τσιγάρος.

Οι υπόλοιποι είναι οι Κυριακόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Άρης Σταματελόπουλος, Κουκούτσης, Μπεγέτης, Τζενετέας, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος, Κουρούπης, Γεωργιόπουλος, Βασιλόπουλος, Καλαντζής, Κουντάνης, Νικολόπουλος, Κουρέας.
Αντίθετα με τους παραπάνω, εκτός ομάδας θα μείνει ο Κακαλής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

2275 views
Top