Μαύρη Θύελλα: Αναζητούνται στόπερ!

Δεν χρειάζεται παρά να ρίξει κανείς μια ματιά στο ρόστερ της Καλαμάτας όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα για να διαπιστώσει το μεγάλο κανό που υπάρχει στην άμυνα και πιο συγκεκριμένα στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Ο μοναδικός από την έως τώρα 20άδα της Καλαμάτας που μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στον ρόλο αυτό είναι ο Νίκος Λιόλιος ο οποίος όμως ούτε αυτός είναι «καθαρόαιμος» στόπερ. Έχει αγωνιστεί βέβαια στο παρελθόν στην θέση αυτή και με αρκετή επιτυχία και ίσως τελικά χρειαστεί να τον δούμε και στην Καλαμάτα να μετακομίζει από το αριστερό άκρο στο κέντρο της άμυνας.

Η Μαύρη Θύελλα έχει ως στόχο την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών και το βάρος σε πρώτη φάση έχει πέσει στους εντός νομού στόχους. Ο Γκάι Μούσα (φωτό) του Φαραί, είναι η πρώτη απ΄ αυτές τις περιπτώσεις ενώ το όνομα που «παίζει» αρκετά, το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Θανάση Κλουβάτου του Απόλλωνα Καλαμάτας. Η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά μπερδεμένη, ο ποδοσφαιριστής έχει μιλήσει και με τον Πανθουριακό και όπως έχουν τα δεδομένα αυτή την στιγμή βρίσκεται πιο κοντά στην ομάδα του Αγαθοκλή Χριστόπουλου.

Εάν πάντως δεν ευδοκιμήσουν οι εντός Μεσσηνίας περιπτώσεις ο Δημήτρης Τσάκωνας φαίνεται πως έχει κάνει τα… κουμάντα του κρατώντας A«σταντ μπαϊ» λύσεις εκτός νομού. Πρόκειται για παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας με το οικονομικό τίμημα βέβαια να διαμορφώνεται ανάλογα.

Ο εργοφυσιολόγος Νίκος Δημητρακόπουλος

Κατά τα άλλα η προετοιμασία των μελανόλευκων συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, στο γήπεδο «Σταύρος Παπαδόπουλος» του Μεσσηνιακού. Οι παίκτες την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή το πρωί χωρισμένοι σε δυο γκρουπ υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις ενώ τα επόμενα 24ωρα έχουν προγραμματιστεί τα εργομετρικά που θα γίνουν από τον εργοφυσιολόγο Νίκο Δημητρακόπουλο, ο οποίος θα είναι εκ των επιστημονικών συνεργατών της φετινής Μαύρης Θύελλας.932 views
Ετικέτες
Top