Μαύρη Θύελλα: «Τέλος» τα VIP διαρκείας, φτηνά συνδεσμιακά, 5 ευρώ το εισιτήριο

Σε όλες τις έως τώρα δημόσιες τοποθετήσεις τους, τόσο ο πρόεδρος της Καλαμάτας Σταύρος Παπαδόπουλος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, τονίζουν με εμφατικό τρόπο και σε όλους τους τόνους, την αναγκαιότητα στήριξης από τον κόσμο της νέας προσπάθειας που γίνεται στη Μαύρη Θύελλα.

Ο κόσμος της Καλαμάτας φαίνεται πως έχει λάβει αυτό το μήνυμα και αυτό αποτυπώνεται στην κίνηση των διαρκείας λίγα μόλις 24ώρα αφ΄ ότου βγήκαν στην κυκλοφορία.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα ακριβά διαρκείας των 100 ευρώ, αυτά που αφορούν τις δερμάτινες θέσεις στον χώρο των επισήμων, έκαναν φτερά πριν καλά-καλά κυκλοφορήσουν! Εξαντλήθηκαν από φιλάθλους της ομάδας, κατόχους παλαιοτέρων διάρκειας που έσπευσαν να καπαρώσουν από νωρίς μια από τις προσφερόμενες 50 VIP θέσεις.

Τα υπόλοιπα διαρκείας τιμώνται 80 και 60 ευρώ και αφορούν θέσεις στην νότια εξέδρα του γηπέδου. Η Καλαμάτα θα εκδώσει και συνδεσμιακά διαρκείας διαρκείας σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για την βόρεια κερκίδα ενώ το εισιτήριο στα εντός έδρας ματς της Μαύρης Θύελλας θα κοστίζει 5 €.

Τα διαρκείας της «Μαύρης Θύελλας» θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού 11:30 -14:00 και 18:00- 21:00 καθημερινά και στο κατάστημα αθλητικών ειδών του Σταύρου Παπαδόπουλου, Αριστομένους 49.

1004 views
Top