Χατζηαγγελής: Τα παιδιά ανταποκρίνονται πλήρως, έχουμε δουλειά μπροστά μας

Μέρα με την μέρα ανεβαίνουν οι προπονητικοί ρυθμοί στην Καλαμάτα και οι πρώτες αυτές μέρες στο γήπεδο έχουν μεν κούραση αλλά ευτυχώς όχι προβλήματα για τους μελανόλευκους.

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων όσον αφορά την αερόβια ικανότητα στις οποίες υποβλήθηκαν ήταν ικανοποιητικά αφού η πλειοψηφία των παικτών διαπιστώθηκε σε καλή κατάσταση παρά το μεγάλο διάστημα της αποχής από αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Έκπληξη μάλιστα αποτέλεσαν οι μετρήσεις 2-3 παικτών οι οποίοι έσπασαν τα... κοντέρ για την εποχή δείχνοντας πως ακολούθησαν σωστό πρόγραμμα συντήρησης του προηγούμενο διάστημα.
Θα ακολουθήσουν, το ερχόμενο Σάββατο, τα εργομετρικά για τις μετρήσεις μυικής ισχύος –ταχυδύναμης.

«Τα μηνύματα των πρώτων αυτών ημερών είναι ενθαρρυντικά. Όλα τα παιδιά έχουν ξεκινήσει με όρεξη και ανταποκρίνονται πλήρως σ΄ αυτά που ζητάμε», λέει στο "sport365" ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας Τάσος Χατζηαγγελής και συμπληρώνει:
«Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχοντας ολοκληρώσει από τον Μάιο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ήταν ήδη μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων. Ξεκινήσαμε ήπια και σταδιακά οι απαιτήσεις θα αυξάνουν. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά, απ΄ όλους», καταλήγει ο 57χρονος τεχνικός, πρώτος κάτοχος του βραβείου ήθους του ΠΣΑΠ!

Η εβδομάδα στο γήπεδο Μεσσηνιακού «Σταύρος Παπαδόπουλος» ξεκίνησε με διπλή προπόνηση, κάτι που θα επαναληφθεί την Πέμπτη ενώ τις υπόλοιπες μέρες το πρόγραμμα θα είναι μόνο απογευματινό.

Παράλληλα με το τρέξιμο και το χτίσιμο της φυσικής κατάστασης η μπάλα μπαίνει όλο και περισσότερο στο πρόγραμμα ενώ σιγά – σιγά το τεχνικό δίδυμο των Χατζηαγγελή- Μάνα θα αρχίσει να δουλεύει και το τακτικό κομμάτι. Το πρώτο φιλικό προγραμματίζεται να δοθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Από την προηγούμενη Τετάρτη που μπήκαν στο γήπεδο οι μελανόλευκοι συνεχίζουν με το ίδιο σχήμα των 22 παικτών καθώς δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη ο νεαρός Αντεμάϊ του Αίαντα. Το πιο σημαντικό πάντως έχει να κάνει με την προσθήκη του στόπερ με τους ανθρώπους της Μαύρης Θύελλας να βρίσκονται σε επαφές με παίκτες αναζητώντας την καλύτερη δυνατή περίπτωση.  


995 views
Top