Ο Παπαδόπουλος ήρθε και παίρνει πάνω του το θέμα Μπιτσάνη!

Ποτέ μην λες ποτέ! Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο φετινός διακαής μεταγραφικός πόθος της Καλαμάτας, Μάριος Μπιτσάνης, συμφωνούσε σε όλα με τον Φωστήρα, έχοντας στα χέρια του μια καλή πρόταση και θέλοντας κατά κάποιο τρόπο να κατοχυρωθεί για το μέλλον, αλλά στην Καλαμάτα δεν έχουν διαγράψει την περίπτωσή του!

Στην Μαύρη Θύελλα συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε ο 30χρονος επιθετικός να πάρει την πολυπόθητη απόσπαση (υπηρετεί στην ΕΛΑΣ) και να μπορέσουν έστω και στο … παρά ένα να τον ντύσουν στα μελανόλευκα, κάτι που άλλωστε και ο ίδιος επιθυμεί!

Καθοριστικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση θα παίξει και ο διοικητικός ηγέτης της Μαύρης Θύελλας, Σταύρος Παπαδόπουλος ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Καλαμάτα. Ο 82χρονος επιχειρηματίας ενημερώθηκε για όλα τα θέματα της ομάδας όπως και για τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στην περίπτωση του Μπιτσάνη και όπως είναι φυσικό θα επιληφθεί του θέματος μαζί τους συνεργάτες του.

Κατά τα άλλα, ανοικτό μένει το θέμα του κεντρικού αμυντικού με την Καλαμάτα να έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με τον Δημήτρη Μπερερή, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το “sport365.gr”. Αντίθετα, απομακρύνεται η περίπτωση του Μούσα Γκάϊ καθώς κρίνεται υπερπολύτιμος για την ομάδα του, τον ΑΟ Φαραί και δύσκολα θα αποχωρήσει.

1035 views
Top