Παπαδόπουλος: Στόχος μας η Σούπερ Λίγκα!

Γεύση από την Καλαμάτα της νέας εποχής πήρε ο Σταύρος Παπαδόπουλος ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση της Πέμπτης στο γήπεδο που φέρει το όνομά του και συνομίλησε με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο διοικητικός ηγέτης της Μαύρης Θύελλας είχε την πρώτη του γνωριμία με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας καθώς δέχτηκε στο γραφείο του και χαιρέτησε τους μελανόλευκους με τον Δημήτρη Τσάκωνα να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

Οι ευχές προς όλους ήταν να έχουν μια επιτυχημένη χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες ενώ λίγο αργότερα στις δηλώσεις του επανάλαβε πως φιλοδοξία του είναι να δεί την Καλαμάτα και πάλι στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Η Καλαμάτα δεν είναι για το τοπικό. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους. Απώτερος στόχος είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα και όταν έχεις περάσει έναν δρόμο τον ξέρεις και τον περνάς πιο εύκολα. Η ομάδα που έχουμε διαλέξει με τους προπονητές πρέπει να φύγει σαν αέρας. Εγώ πιστεύω στους παίκτες της Καλαμάτας και θα το αποδείξουν στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφερόμενος στον κόσμο επισήμανε: «Ο κόσμος αν δει δύο νίκες θα επιστρέψει στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πρέπει να είναι λίγο ελαστικοί και να μην περιμένουν θαύματα. Όλοι μαζί να ανεβάσουμε την Καλαμάτα. Δεν είναι δική μου, είναι όλων των Καλαματιανών».

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο παρελθόν λέγοντας σε μια αποστροφή του λόγου του: «Όλες οι πρώην διοικήσεις ήθελαν το καλό της ομάδας, αλλά δεν οι συγκυρίες μας έφεραν εδώ. Προσπάθησαν, μάτωσαν οικονομικά, αλλά δεν τους βγήκε….»

Ενημέρωσε πως πέρα από τα αγωνιστικά και μεταγραφικά θέματα η ομάδα κινείται δυναμικά σε όλους τους τομείς εκφράζοντας την ικανοποίησή του τόσο για την κίνηση των διαρκείας όσο και των διαφημίσεων στο γήπεδο που έχουν φτάσει τις 53.

Τέλος ενημέρωσε πως θα προσπαθήσει να είναι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αν και ο Σεπτέμβρης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας για τις επιχειρήσεις του.

812 views
Top