Μαύρη Θύελλα: Έρχονται δυνατά φιλικά με Αστέρα Αμαλιάδας και Δόξα Μεγαλόπολης

Δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες εκτός Μεσσηνίας προγραμματίζουν στην Καλαμάτα οι Τάσος Χατζηαγγελής, Έλβιο Μάνα προκειμένου η Μαύρη Θύελλα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη των επίσημων διοργανώσεων.

Μέρα με την ημέρα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας μπαίνει όλο και περισσότερο το κομμάτι της τακτικής και έτσι το προπονητικό δίδυμο της Καλαμάτας αρχίζει και συνθέτει το παζλ της εικόνας που θα δείξει η ομάδα.

Οι όποιες αδυναμίες και διορθώσεις που θα πρέπει να γίνουν θα φανούν στα παιχνίδια και κυρίως σ΄ αυτά με δυνατούς αντιπάλους και προς αυτή την κατεύθυνση είναι το πλάνο που δουλεύει ο Τάσος Χατζηαγγελής.

Η Καλαμάτα θα δώσει το πρώτο της φιλικό ματς την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας, εκτός απροόπτου, στο γήπεδο Μεσσηνιακού "Σταύρος Παπαδόπουλος", ενώ θα γίνει και ματς στην Αμαλιάδα. Επίσης, η Μαύρη Θύελλα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και με μια ακπομα ομάδα Γ΄ Εθνικής, την Δόξα Μεγαλόπολης, πάλι σε διπλά ματς.

Στον σχεδιασμό βρίσκεται και το ματς με Πανηλειακό ενώ στην πορεία ενδεχομένως να κλειστεί και φιλικό με άλλη Μεσσηνιακή ομάδα. Αυτό δεν ήταν δυνατό να προγραμματιστεί έως τώρα καθώς κάποιοι ξεκίνησαν προετοιμασία αργότερα και κάποιοι άλλοι, όπως ο Τσικλητήρας για παράδειγμα με τον οποίο ένα φιλικό θα ήταν ωφέλιμο και για τους δυο, δεν έχουν μπει καν στο γήπεδο.

Στα της προετοιμασίας, τέλος, οι μελανόλευκοι θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο το πρωί εργομετρικό έλεγχο αλτικότητας, εκρηκτικότητας, μυικής ισχύος –ταχυδύναμης και την Κυριακή θα πάρουν ρεπό.

921 views
Top