Η Καλαμάτα απάντησε σε... Χριστόπουλο!

Η Καλαμάτα δεν άφησε χωρίς απάντηση τα λεγόμενα του Αγαθοκλή Χριστόπουλου και με ανακοίνωσή της πήρε θέση χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον πρόεδρο του Πανθουριακού.

Αναφερόμενη σε "άστοχες και αστήρικτες δηλώσεις που προβλήθηκαν μέσω του διαδυκτίου", τονίζει πως το τρίπτυχο που πάντα ακολουθούσε υπό την καθοδήγηση του Σταύρου Παπαδόπουλου ήταν μακρυά από το παρασκήνιο, οι αγώνες δίνονται μέσα στο γήπεδο, υποδομές και σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά η απάντηση της Μαύρης Θύελλας:

«Η διοίκηση του Π.Σ. Η Καλαμάτα εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση: «Σχολιάζοντας κάποιες άστοχες και αστήρικτες δηλώσεις, που προβλήθηκαν μέσω του διαδικτύου (internet), o ''Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ '' δηλώνει ότι: Η Μαύρη Θύελλα, υπό την καθοδήγηση του προέδρου της κ. Σταύρου Παπαδόπουλου, φιλοδοξεί να προχωρήσει προς τις ανώτερες κατηγορίες, ακολουθώντας και τηρώντας κατά γράμμα το τρίπτυχο που πάντοτε τη συνόδευε στις επιτυχίες του παρελθόντος και την ανέβασε στην Α Εθνική κατηγορία, όπου διέπρεψε, με πρόεδρο τον κ.Σταύρο Παπαδόπουλο και κατά εκείνη την περίοδο.
Είναι το τρίπτυχο: α) όχι παρασκήνιο, β) οι αγώνες να διεξάγονται μέσα στο γήπεδο και γ) υποδομή και σκληρή δουλειά.

Γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα τον Σταύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος δίδαξε ήθος και επέμενε πάντοτε στην υπηρέτηση του “ευ αγωνίζεσθαι”. Σήμερα, που όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου τόσο στη Μεσσηνία, όσο και σε όλη την Ελλάδα αντιμετώπισαν με ικανοποίηση την επαναδραστηριοποίηση του Σταύρου Παπαδόπουλου στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο “Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” με σεβασμό και εκτίμηση προς όλα τα Σωματεία της Ε.Π.Σ Μεσσηνίας, ξεκινά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, καλώντας όλους να προχωρήσουν στο νέο πρωτάθλημα με αλληλοσεβασμό και καλή προαίρεση, καταδικάζοντας κάθε ενέργεια που δεν συνάδει με την έννοια της ευγενούς άμιλλας.

Εκ του Δ.Σ»

1300 views
Top