Μαύρη Θύελλα: Η «πρώτη» Μπαστακού και το «μπαμ» που έχει "κολλήσει"

Ούτε λεπτό δεν αφήνουν να πάει χαμένο στην Καλαμάτα και ο Άγγελος Μπαστακός όχι απλά ξεκίνησε προπονήσεις με τους μελανόλευκους αλλά μπήκε με την μια στο διπλό (φωτό) και στην τακτική.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής ήταν το σημαντικό κομμάτι του παζλ που έλειπε από το κέντρο άμυνας της Μαύρης Θύελλας οπότε μπήκε με την πρώτη στα βαθιά παίρνοντας μέρος στο διπλό με το οποίο ολοκληρώθηκε το απογευματινό πρόγραμμα.

Ο Μπαστακός έδειξε μάλιστα άμεση προσαρμοστικότητα και συνεργάστηκε χωρίς πρόβλημα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα το τεχνικό δίδυμο των Χατζηαγγελή- Μάνα.

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αναλώθηκε στα τελειώματα των φάσεων και πέρα από τον απόντα με άδεια Νικολόπουλο, οι υπόλοιποι έβγαλαν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα.

Οι μεταγραφές για την Καλαμάτα ολοκληρώθηκαν κατά 99% και η μοναδική επιφύλαξη είναι για κάτι πολύ καλό που ενδεχομένως παρουσιαστεί.

Το «sport365.gr» είναι σε θέση να γνωρίζει πως η Μαύρη Θύελλα βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε ανοικτή γραμμή με παίκτη από μεγάλη κατηγορία που θα έκανε την διαφορά αλλά το θέμα έχει «κολλήσει» αφού ο ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις από ομάδες Football League.

Όπως και να΄χει οι άνθρωποι της Μαύρης Θύελλας θα έχουν … ανοικτά μάτια και αφτιά και δεν θα πούν όχι σε μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.

899 views
Top