“Υπερωρίες” με τους... αμυντικούς ο Χατζηαγγελής, δίδυμο Μπαστακού- Τζανετέα

Η συγκρότηση και η λειτουργία της αμυντικής γραμμής φαίνεται να είναι από τα πρωτεύοντα ερωτηματικά στα οποία καλείται να δώσει απάντηση το τεχνικό δίδυμο της Καλαμάτας για την συγκρότηση της ενδεκάδας.

Η ενσωμάτωση του Άγγελου Μπαστακού έχει δώσει στους Τάσο Χατζηαγγελή και Έλβιο Μάνα την δυνατότητα να αρχίσουν να συνθέτουν το παζλ κατανέμοντας τους ρόλους, φανερώνοντας παράλληλα κάποιες από τις σκέψεις τους για την σύνθεση που θα έχει η αμυντική τετράδα της Μαύρης Θύελλας στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Τάσος Χατζηαγγελής μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και έκανε... υπερωρίες (φωτό) με τους αμυντικούς στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής επισημαίνοντας τα στοιχεία που περιμένει να δεί και  πρέπει να έχουν στο παιχνίδι τους.

Αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι κατοχής αλλά και το μίνι δίτερμα που έπαιξαν οι μελανόλευκοι, ο Χατζηαγγελής κράτησε στο γήπεδο τους Λιόλιο, Μπαστακό, Κουρέα, Τζανετέα, Κορομηλά, Βασιλόπουλο και Καλογερόπουλο εξηγώντας τους κατ’ αρχάς τον τρόπο λειτουργίας της άμυνας που ίδιος θέλει ενώ στην συνέχεια τους τοποθέτησε στο χώρο και με μπάλα εξήηγησε και στην πράξη τις σκέψεις του.

Στις έως τώρα δοκιμές και μετά την ενσωμάτωση του Άγγελου Μπαστακού το τεχνικό δίδυμο της Μαύρης Θύελλας χρησιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας τον Τζανετέα ως παρτενέρ του.

Στο “μάθημα” του Χατζηαγγελή, ο Καλογερόπουλος πήρε θέση δεξιά στην άμυνα, δεξί στόπερ ήταν ο Τζανετέας με τον Κουρέα, αριστερό ο Μπαστακός με τον Λιόλιο και αριστερά στην άμυνα οι Κορομηλάς, Βασιλόπουλος. Οι τοποθετήσεις είναι ενδεικτικές των σκέψεων που υπάρχουν αλλά  από την άλλη τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς είναι σίγουρο πως θα γίνουν αρκετές δοκιμές ακόμη προκειμένου να βρεθεί ο ιδανικότερος συνδυασμός.

838 views
Top