“Ούτε κρύο, ούτε ζέστη” λένε στην Μαύρη Θύελλα για την κλήρωση- Πέντε ματς σε ένα μήνα, τα τρία με Τέλλο Άγρα!

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη προκάλεσε στην Καλαμάτα η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος καθώς όπως τονίζουν οι μελανόλευκοι, αυτό που έχει σημασία είναι να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει και μπορεί παρά σειρά των αγώνων.

Στα περίεργα παιχνίδια της κληρωτίδας για την Μαύρη Θύελλα ήταν και τα παιχνίδια που βγήκαν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Τέλλο Άγρα.

Η Καλαμάτα θα παίξει τρεις φορές με την ομάδα των Γαργαλιάνων σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα. Η αρχή θα γίνει στις 27 ή 28 του μήνα στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Μεσσηνίας, που θα γίνει στους Γαργαλιάνους ενώ μια εβδομάδα μετά (3 ή 4 Σεπτεμβρίου), θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός.

Η 3η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο Μεσσηνιακού, 20 μέρες μετά (24-25/9) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η συγκυρία αυτή θύμισε μάλιστα στον Δημήτρη Τσάκωνα κάτι ανάλογο που είχε συμβεί πριν λίγα χρόνια με τον Μεσσηνιακό, όταν οι πράσινοι είχαν παίξει επίσης με τον Τέλλο Αγρα συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Σχολιάζοντας την κλήρωση ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας, τόνισε: “Από την στιγμή που όλοι θα παίξουν με όλους, μικρή σημασία έχει η σειρά των αγώνων. Θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα που θα μας δώσει την απαιτούμενη ώθηση για την συνέχεια. Περιμένουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αφού υπάρχουν ομάδες που έχουν ιστορικό βάρος και δυνατότητες ενώ η συμμετοχή της Καλαμάτας το κάνει ξεχωριστό”, καταλήγει ο Δημήτρης Τσάκωνας.

Η Καλαμάτα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα δώσει τέσσερα επίσημα ματς (υπολογίζοντας προκρίσεις). Μετά το Τέλλο Αγρα υπάρχει το Δώριο (έχει περάσει  χωρίς αγώνα) στις 10-11/9 και στην συνέχεια ο προημιτελικός στις 17-18/9.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία των μελανόλευκων συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση την Τρίτη κάτι που θα γίνει και την Πέμπτη ενώ τα αποκαλυπτήρια με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας θα γίνουν το Σάββατο (13/8) στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

872 views
Top