Χωρίς Σαραντόπουλο, Λιόλιο η Μαύρη Θύελλα με Ολυμπιακό Καλ.

Μετά από τρείς εβδομάδες προετοιμασίας η Καλαμάτα ετοιμάζεται για τα... αποκαλυπτήρια που θα γίνουν το Σάββατο (13/8) το απόγευμα, στις 6.30 μ.μ., στο γήπεδο Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος” με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Οι Τάσος Χατζηαγγελής, Έλβιο Μάνα θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουν σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η ομάδα μετά από 20 μέρες στα... βάσανα της προετοιμασίας και θα πάρουν ένα πρώτο δείγμα γραφής από το έμψυχο δυναμικό ώστε να δουν πως θα πορευτούν στην συνέχεια.  

Το τεχνικό δίδυμο της Μαύρης Θύελλας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Άγγελο Σαραντόπουλο και τον Νίκο Λιόλιο οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και έτσι επιλέχθηκε να προφυλαχθούν προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάσταση τους.
Κατά τα άλλα, η Καλαμάτα θα παραταχθεί με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο απέναντι στο συγκρότημα του Λάκη Σπάλλα που πέρυσι παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πλασαρίστηκε στην πρώτη τετράδα.

“Είναι το πρώτο μιας σειράς πολύ χρήσιμων φιλικών για να διαπιστώσουμε που βρισκόμαστε”, λέει στο sport365.gr ο Τάσος Χατζηαγγελής και συμπληρώνει: “Θα είναι ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο τεστ καθώς βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα και τα παιδιά να αρχίσουν να παίρνουν ματς στα πόδια τους πωστε σιγά σιγά να έρθει η απαραίτητη ομοιογένεια...”.

Το ματς θα ξεκινήσει στην 6.30 μ.μ. και μετά την λήξη του θα γίνει και η συνάντηση μελών της διοίκησης της Καλαμάτας με τους οργανωμένους οπαδούς.

1042 views
Top