Μαύρη Θύελλα: Σε ενιαίο μέτωπο «Μπούλντογκς» και «Νότιοι»!

Η ισχύς εν τη ενώσει και στην κερκίδα της Μαύρης Θύελλας καθώς όπως διαφάνηκε στην συνάντηση που είχε η διοίκηση με τους οργανωμένους φιλάθλους οδηγούμαστε προς τη δημιουργία μιας λέσχης οπαδών που θα περιλαμβάνει τους οργανωμένους τόσο από τον σύνδεσμο των «Μπούλντογκς» όσο και από τους «Νότιους».

Περίπου 30 οργανωμένοι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραβρέθηκαν στη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία της διοίκησης της Καλαμάτας η οποία εκπροσωπήθηκε από τους Δημήτρη Τσάκωνα, Δημήτρη Ηλιόπουλο και Άκη Δάλλα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που αφορούν στην παρουσία των οργανωμένων για τη νέα σεζόν. Η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας ζήτησε από τους οργανωμένους οπαδούς να δημιουργηθεί ένα αραγές μέτωπο ώστε να υπάρξει καλύτερη οργάνωση και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα που υπάρχουν από την πλευρά τους. Ένα από τα θέματα είναι και η χωροθέτησή τους στις κερκίδες του γηπέδου του Μεσσηνιακού με την διοίκηση της Καλαμάτας να περιμένει τις προτάσεις τους.

Τα μέλη της μελανόλευκης διοίκησης ζήτησαν από τους οργανωμένους όχι απλά να περιοριστούν αλλά ει δυνατόν να εξαλειφθούν τα φαινόμενα που παρουσιάστηκαν στα περσινά παιχνίδια της ομάδας και τα οποία οδήγησαν σε πρόστιμα αρκετών χιλιάδων ευρώ. Όπως επιτάσσει ο αθλητικός νόμος, οδηγούμαστε στην δημιουργία λέσχης τα μέλη της οποίας θα εφοδιαστούν με κάρτες εισόδου στο γήπεδο οι οποίες θα έχουν προνομιακή τιμή για κάθε παιχνίδι σε σχέση με τα κανονικά εισιτήρια (2 € αντί 5).

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως θετικό και οι παριστάμενοι συμφώνησαν στο να προχωρήσει το εγχείρημα. Αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μία επιτροπή των οργανωμένων η οποία θα έρθει σε επαφή με το ΔΣ ώστε να καθοριστούν οι περαιτέρω εξελίξεις.

884 views
Top