Τρίβουν τα χέρια τους στην Μαύρη Θύελλα για την αμυντική λειτουργία- Μάνα: Ανοικτή σε όλους η πόρτα της 11άδας

Εν αρχή ην η άμυνα για την Καλαμάτα η οποία χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν και τα πρώτα χαμόγελα έχουν να κάνουν με την γενικότερη αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα η Μαύρη Θύελλα δεν έχει απειληθεί από τους αντιπάλους της και αυτό είναι το στοιχείο στο οποίο στέκονται οι μελανόλευκοι.

Η επιβεβαίωση θα έρθει βέβαια στο κρας τεστ που θα γίνει την Κυριακή απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, την Δόξα Μεγαλόπολης, που θα είναι και η πιο σημαντική έως τώρα δοκιμασία.

Για την γενικότερη λειτουργία της ομάδας από την έναρξη της προετοιμασίας και την παρουσία της στα δύο φιλικά μίλησε στο “sport365.gr”, ο εκ των προπονητών της Καλαμάτας, Έλβιο Μάνα:

“Ανεβάζουμε σιγά-σιγά αριθμούς και αυτό είναι κάτι που θα αρχίσει να βγαίνει και στα παιχνίδια. Είναι θετικό για εμάς ότι έχουμε ξεκινήσει κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Δεν δεχόμαστε εύκολα φάσεις και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα”, λέει ο έμπειρος τεχνικός και συνεχίζει αναλύοντας την σημασία του γεμάτου ρόστερ της Μαύρης Θύελλας:

“Η ομάδα έχει πάρα πολύ καλό υλικό, υπάρχει συναγωνισμός και αυτό είναι σε όφελος του συνόλου. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και μέσα από τα φιλικά αυτά παιχνίδια που έπονται θα καταλήξουμε σε ένα σχήμα. Ακριβώς όμως επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές η πόρτα της ενδεκάδας είναι ανοιχτή σε όλους.

"Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε από δω και πέρα είναι να κάνουμε κάποιες διορθώσεις που έχουμε εντοπίσει σε στοιχεία του παιχνιδιού μας και να περιορίσουμε τα ατομικά λάθη. Τα παιδιά δείχνουν διάθεση, έχουν καταλάβει το βάρος της ποδοσφαιρικής φανέλας της Καλαμάτας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν”.

750 views
Top