“Κομπλέ” η Μαύρη Θύελλα, ενισχυμένη έρχεται η Δόξα Μεγαλόπολης για το φιλικό της Κυριακής

Το πιο δύσκολο φιλικό παιχνίδι έως τώρα, πραγματικό κρας τεστ, θα είναι για την Καλαμάτα το αυριανό (Κυριακή, 21/8 στις 6 μ.μ.) απέναντι στην Δόξα Μεγαλόπολης στο γήπεδο Μεσσηνιακού “Στ. Παπαδόπουλος”.

Η Μαύρη Θύελλα με το 2 στα 2 στα φιλικά (1-0 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και 2-0 την Αναγέννηση Παραλίας) θα δοκιμαστεί απέναντι σε ένα αξιόλογο σύνολο ανώτερης κατηγορίας το οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα επιθετικό, πράγμα που σημαίνει πως η άμυνα της Καλαμάτας θα βρεθεί για πρώτη φορά υπό σοβαρή πίεση.

Η προπόνηση του Σαββάτου είχε ευχάριστα μαντάτα για το τεχνικό δίδυμο των Μάνα- Χατζηαγγελή καθώς μετά τον Καλογερόπουλο και ο Γεωργιόπουλος μπήκε στο πρόγραμμα οπότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό.

Η ομάδα του Βασίλη Κούβαλη, από την άλλη, θα έρθει στην Καλαμάτα με δυο νέα πρόσωπα. Στους νεοφώτιστους σύμφωνα με το “arcadiasports.gr”, υπέγραψε ο Ανέστης Παναγιωτίδης από τον Πιερικό (23 ετών, επιθετικός), ενώ στη Δόξα θα αγωνίζεται και ο Νίκος Μάνιος από τα Γλυκά Νερά και τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού (18 ετών, μέσος).

Επίσης, τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της συνεργασίας με τους αδερφούς Ασημακόπουλου, τον Θανάση (22 ετών, επιθετικός) και τον Κώστα (24 ετών, μέσος) από ομάδα της Ηλείας.

Αμφίβολοι για την αναμέτρηση με την Καλαμάτα είναι οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Δημητρόπουλος, Γιάννης Γιαννακούλιας και Νίκος Αλεξανδρής, ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο Ντίνος Αθανασιάδης.

741 views
Top