Καλαμάτα- Κ17 Αστέρα Τρ. 2-0: Κέρδος ο Καλογερόπουλος, βάπτισμα "πυρός"  Μπεσσή (φωτο)

Η Καλαμάτα σημείωσε την 4η νίκη της σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Κ17 του Αστέρα Τρίπολης σε ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο παρουσία περίπου 100 φιλάθλων.

Η Μαύρη Θύελλα δεν έφτασε το επίπεδο απόδοσης των προηγούμενων φιλικών και δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα των μικρών του Αστέρα οι οποίοι είχαν περίσσευμα δυνάμεων να κυνηγήσουν κάθε μπάλα, να μαρκάρουν και να κλείσουν χώρους. Πολύ καλός από την Κ17 του Αστέρα ο 16χρονος Καλαματιανός Κυριάκος Γλέζος ο οποίος είναι μέλος τη Εθνικής παίδων.

Μεγάλο κέρδος για την Καλαμάτα ήταν η παρουσία του Γιάννη Καλογερόπουλου ο οποίος επανήλθε μετά από δυο ματς και έδειξε έτοιμος να προσφέρει σημαντικές λύσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και ο έτερος των τραυματιών, Διονύσης Γεωργιόπουλος ενώ αντίθετα δεν χρησιμοποιήθηκε ο Βασιλόπουλος ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις.

Εκτός έμεινε και ο Κυριακόπουλος ο οποίος είναι τιμωρημένος με τρείς αγωνιστικές από πέρυσι και δεν υπολογίζεται για το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων τη ομάδας ενώ το βάπτισμα του πυρός πήρε ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Μπεσσής ο οποίος ενσωματώθηκε τις προηγούμες μέρες απο τον Αίαντα.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Καλαμάτα ήρθε στο 15΄ όταν ο Σαραντόπουλος από καλή θέση πλάσαρε άουτ ενώ τελικά η άμυνα του Αστέρα “ξεκλείδωσε” στο 38΄όταν ο Καλαντζής έκανε προσπάθεια από τα αριστερά, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε στον επερχόμενο Μπεγέτη ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Το 2-0 έγινε στο 70΄απο τον Κουκούτση ο οποίος πήρε το ριμπάουντ απο κεφαλιά του Μπαστακού στο δοκάρι.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Κορομηλάς, Κουρέας, Τζανετέας, Κουντάνης, Μπεγέτης, Καλογερόπουλος, Σαραντόπουλος, Καλαντζής, Τσουλάκος (αρχική 11αδα), Γεωργιόπουλος, Λιόλιος, Μπαστακός, Μερκούρης, Κουκούτσης, Μπάρκας, Κουρούπης, Νικολόπουλος, Πουλάκος, Μπεσσής

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πέτρου, Τσέκος, Βασιλικόπουλος, Αντζουλας, Ζορμπάς, Μούσγας, Μπλάτσος, Γλέζος, Κωτσόπουλος, Κανελλόπουλος, Τερεζίου (αρχική 11άδα), Τσιμόπουλος, Ντινε, Λιαρίκος, Τζίμας, Μαρίνος, Χριστόπουλος, Μανωλάκος

2137 views
Top