«Πάγωσε» το Στάδιο με Μπεγέτη

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο φιλικό της Καλαμάτας με έκοψε την «ανάσα» των λίγων θεατών που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο, ειδικά αυτών στην νότια κερκίδα.

Ο Βασίλης Μπεγέτης δέχτηκε ένα σκληρό φάουλ από έναν «μικρό» της Κ17 του Αστέρα Τρίπολης και βγάζοντας μια κραυγή που έσκισε την σιωπή του Σταδίου έπεσε στο χόρτο πιάνοντας το πόδι του. Η αντίδρασή του στο χτύπημα ήταν τέτοια που όλοι πάγωσαν φοβούμενοι τα χειρότερα. Δίπλα του έμεινε ο διαιτητής του αγώνα Σκόρδος και ο Γιάννης Καλογερόπουλος ενώ άμεσα πήγε από τον πάγκο ο φυσικοθεραπευτής Πέτρος Μαυροειδής.

Το χτύπημα που δέχτηκε ο 35χρονος άσος ήταν τόσο ισχυρό που η επικαλαμίδα σχεδόν καταστράφηκε καθώς ο αντίπαλος τον βρήκε με τις τάπες από χαμηλά στο πόδι μέχρι το γόνατο! Χωρίς την προστασία της επικαλαμίδας θεωρείται βέβαιο πως η κνήμη θα είχε συνθλιβεί οπότε ο Μπεγέτης στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του.

Η ακτινογραφία βγήκε καθαρή αν και υπάρχει οίδημα αλλά και πληγή στο καλάμι. Ο μελανόλευκος άσος ο οποίος έχει ξεχωρίσει στα πρώτα αυτά ματς για την διάθεση και το πάθος, θα ακολουθήσει πιο χαλαρό πρόγραμμα ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή στους Γαργαλιάνους.

1460 views
Top