«Μάθημα η ισοπαλία στους Γαργαλιάνους», τονίζει ο Χατζηαγγελής

Προς γνώση και συμμόρφωση ήταν για τους μελανόλευκους η κυριακάτικη ισοπαλία στους Γαργαλιάνους στο πρώτο ματς της 2ης φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Τέλο Άγρα.

Η γνώση αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζονται φέτος, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας ματς όπου θα κυριαρχεί η δύναμη το πάθος και τα σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ η συμμόρφωση έχει να κάνει με την αλλαγή νοοτροπίας καθώς τίποτα δε χαρίζεται και όλα κερδίζονται με την απόδοση στο γήπεδο.

Στην Καλαμάτα θεωρούν καλό το ότι αυτό το ματς ήρθε νωρίς καθώς θα αποτελέσει έναν οδηγό για την συνέχεια. Οδηγό για το τι θα περιμένουν και πώς οι αντίπαλοι θα τους αντιμετωπίζουν και για το πώς οι ίδιοι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών.

«Στην αρχή είχαμε ένα πρόβλημα προσαρμογής και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά στην επανάληψη βελτιωθήκαμε, πετύχαμε δύο γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για περισσότερα. Δυστυχώς όμως αφενός το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας και αφετέρου οι πολλές διακοπές στο παιχνίδι δεν επέτρεψαν να γίνει ένα καλό ματς», τονίζει ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας, Τάσος Χατζηαγγελής και συμπληρώνει: «Ήταν οπωσδήποτε ένα χρήσιμο μάθημα για μας γιατί είδαμε πώς θα μας αντιμετωπίζουν οι ομάδες στη συνέχεια».

Οι μελανόλευκοι είχαν ρεπό την Τρίτη και από την Τετάρτη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την σαββατιάτικη ρεβάνς με διπλή προπόνηση. Οι παίκτες θα χωριστούν σε γκρουπ και αυτοί οι οποίοι δεν έχουν φτάσει ακόμη στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης θα κάνουν αερόβια πρόγραμμα ενώ ένα άλλο γκρουπ παικτών θα δουλέψει στην μυϊκή ενδυνάμωση.

Στην Καλαμάτα βρίσκεται από χθες και ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Παπαδόπουλος και μάλιστα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρίσκεται στο γήπεδο του Μεσσηνιακού -το οποίο φέρει το όνομά του- για τον αγώνα ρεβάνς με τον Τέλο Άγρα το ερχόμενο Σάββατο.

550 views
Top