Οι προχωρημένες επαφές με Νάτση και τα ερωτηματικά για το σχεδιασμό

Σε προχωρημένες επαφές με τον 26χρονο επιτελικό μέσο, Θύμιο Νάτση βρίσκεται η ομάδα της Καλαμάτας θέλοντας να ενισχύσει, κυρίως δημιουργικά, το δυναμικό της.

Οι συζητήσεις με τον Αχαιό ποδοσφαιριστή, που έμεινε ελεύθερος από τον Τσικλητήρα Πύλου, είχαν ξεκινήσει πριν από εβδομάδες ωστόσο «αδράνησαν» λόγω της αρχικής πρόθεσης της διοίκησης να μην προσθέσει παίκτες στο ρόστερ της ομάδας, θεωρώντας ότι είναι πλήρες.

Φαίνεται πως κάτι άλλαξε τελευταία και από τη στιγμή την οποία ο παίκτης δεν έκλεισε σε άλλο σωματείο  -είχε επαφές με Τέλο Άγρα και ομάδες γειτονικών νομών- το ενδιαφέρον έγινε πάλι έντονο από τη πλευρά της Καλαμάτας.

Βεβαίως, εδώ προκύπτουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον προγραμματισμό της ομάδας και κυρίως το γιατί θα έπρεπε να αποκτηθεί αυτή τη περίοδο ποδοσφαιριστής κι όχι στο μεγάλο διάστημα που προηγήθηκε.

Συν τις άλλοις και χωρίς να αποτελεί τη παραμικρή ποδοσφαιρική «μομφή» για τον Νάτση, η ποιότητα του οποίου είναι δεδομένη, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν «ενσωματώθηκε» ο ταλαντούχος ΈΛβις Γκελγκέρια του Ηρακλή -που προέρχεται μάλιστα από τη Καλαμάτα- ή κάποιος άλλος από τους ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει ο νομός μας.

444 views
Ετικέτες
Top