Μαύρη Θύελλα: «Τέλος» ο Κορομηλάς, έρχεται ο Νάτσης

Παρελθόν από την Καλαμάτα πριν καλά-καλά αποτελέσει… παρόν ο Απόστολος Κορομηλάς! Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός πήρε «διαζύγιο» με την Μαύρη Θύελλα 40 μέρες μετά την συμφωνία του με τους μελανόλευκους καθώς έως τώρα δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που ενδεχομένως περίμενε.

Ο 25χρονος μπακ από την Αιτωλοακαρνανία που έχει περάσει με επιτυχία από Τέλο Αγρα και Πάμισο ήταν εκ των τελευταίων μεταγραφών της Μαύρης Θύελλας και μετά το συναινετικό «διαζύγιο» θα ψάξει αλλού την ποδοσφαιρική του στέγη για τη νέα σεζόν.

Εκτός από αποχώρηση πάντως θα υπάρξει και προσθήκη στην Καλαμάτα καθώς ο Θύμιος Νάτσης προβάρει ήδη τα μελανόλευκα και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, Πέμπτη.  Ο 26χρονος, πρώην ποδοσφαιριστής του Τσικλητήρα Πύλου, δέχτηκε κρούση από την Καλαμάτα το ίδιο βράδυ της ισοπαλίας στους Γαργαλιάνους η οποία χτύπησε «καμπανάκι» σε πολλά επίπεδα στην ομάδα.

Η Καλαμάτα πέρα από τα προβλήματα στην άμυνα κατά το πρώτο ημίχρονο, είχε πρόβλημα και στην δημιουργία καθώς δεν υπήρχε ο μέσος ο οποίος θα κάνει παιχνίδι. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και μένουν να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Ο ίδιος ο Νάτσης πάντως έδωσε το στίγμα των επαφών με δημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου σε μια φωτογραφία ως αντίπαλος της Καλαμάτας σχολιάζει με νόημα: «Πως τα φέρνει η ζωή…».

674 views
Top