Φουλ για πρόκριση υπό το βλέμμα του προέδρου

Σε νίκη με ευρύ σκορ που θα σημάνει πανηγυρική πρόκριση στοχεύει Καλαμάτα στην αυριανή (Σάββατο) ρεβάνς με τον Τέλο Άγρα για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Υπό το βλέμμα του Σταύρου Παπαδόπουλου οποίος θα βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου που φέρει το όνομά του, οι μελανόλευκοι θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις άσχημες εντυπώσεις του 2-2 της περασμένης Κυριακής στους Γαργαλιάνους και με μία πειστική απόδοση και νίκη αφενός μεν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση και αφετέρου να δείξουν πόσο παραμένουν το μεγάλο φαβορί τόσο για την κατάκτηση του κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος.

Το τεχνικό δίδυμο των Μάνα-Χατζηαγγελή θα ανακοινώσει λίγο πριν το παιχνίδι την δεκαοκτάδα με τα ερωτηματικά να έχουν να κάνουν κυρίως με τη συγκρότηση της άμυνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν φανεί στις προπονήσεις δεν αποκλείεται να δούμε ένα διαφορετικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας που θα συγκροτούν οι Μπαστακός, Λιόλιος. Οι μελανόλευκοι δεν έχουν παρουσιάσει την απαιτούμενη σταθερότητα έως τώρα στην άμυνα παρά το γεγονός ότι δεν έχουν δεχτεί ιδιαίτερη πίεση στα παιχνίδια που έχουν δώσει και ως εκ τούτου ψάχνουν τον ιδανικό συνδυασμό τουλάχιστον όσον αφορά το δίδυμο των στόπερ.

Βασική υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα, σύμφωνα με την απόδοσή του στο ματς στους Γαργαλιάνους, έχει θέσει και ο Γεωργιόπουλος ενώ μεσοεπιθετικά η ομάδα λογικά δεν θα έχει διαφοροποιήσεις σε σχέση με το σχήμα που παρατάχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο στους Γαργαλιάνους.

Και όλα αυτά ενώ ο Θύμιος Νάτσης ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στο χώρο του κέντρου, συνεχίζει την προετοιμασία ανεβάζοντας ρυθμούς ώστε να φτάσει το συντομότερο δυνατό στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Στο οικογενειακό διπλό έδωσε πολύ καλά στοιχεία φανερώνοντας και την εκτελεστική του δεινότητα γεγονός που σημαίνει πως θα βοηθήσει και στον παραγωγικό τομέα την ομάδα, όπως άλλωστε έκανε και στον Τσικλητήρα.

Η χθεσινή προπόνηση το μελανόλευκων αναλώθηκε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής ενώ έκαναν και πολλά στημένα και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του τεχνικού διδύμου.

689 views
Top