Ξεπέρασαν κάθε αισιόδοξη προσδοκία (πάνω από 100 παιδιά) οι εγγραφές στην Ακαδημία...

Ικανοποίηση έφερε στις τάξεις των ανθρώπων που ασχολούνται με τα τμήματα υποδομών της Καλαμάτας και όχι μονάχα αυτών η μεγάλη προσέλευση νεαρών αθλητών στη πρώτη ημέρα εγγραφών, το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, γεγονός το οποίο εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο, στη σελίδα του, το μέλος του τεχνικού επιτελείου Παναγιώτης Δρούγας…

«Σήμερα έγιναν οι εγγραφές στην Ακαδημία τoυ ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ από το τεχνικό τιμ και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη την οποία μας δείξατε να μας εμπιστευτείτε τα παιδιά σας.

Ο αριθμός των παιδιών έφτασε τις 110 εγγραφές ... Ρεκόρ για τα δεδομένα της ομάδας και γνωρίζοντας ότι κάποια δεν μπορούσαν να παραβρεθούν. Άρα με τα δεδομένα και τα παιδιά που θα έρθουν στην συνέχεια στην οικογένεια μας Θα ξεπεράσουμε τα 150 παιδιά ...

Αυτό μας δίνει ελπίδες αλλά και ευθύνες να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό γι αυτά τα παιδιά και να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στο να επαναφέρουμε την χαμένη ταυτότητα σε αυτή την ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ» τόνισε ο κ. Δρούγας που αποτελεί μέρος του τεχνικού τιμ μαζί με τους Γιώργο Μηλίτση και Παντελή Τσιγαρίδη.

Η πρώτη μέρα περιελάμβανε μονάχα τις εγγραφές και την ενημέρωση του προγράμματος-όλα αυτά σε αίθουσα του γηπέδου του Μεσσηνιακού-σε παιδιά και γονείς με τις προπονήσεις να ξεκινούν από αύριο Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

830 views
Top