Ορεξάτοι οι νέοι, δυνατά και ο Νάτσης στο δίτερμα με Αίαντα (φωτο)

Προπονητικό δίτερμα προσαρμογής σε πλαστικό γήπεδο ενόψει Κυπέλλου στο Δώριο αλλά και μια καλή ευκαιρία για …ξεμούδιασμα ήταν για τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας το φιλικό «διπλό» με τον Αίαντα, το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Π. Μπαχράμης».

Το σκορ σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν παίζει τον παραμικρό ρόλο αλλά το 7-0 είναι ενδεικτικό της διάθεσης που έδειξαν οι μελανόλευκοι, ειδικά αυτοί που έως τώρα έχουν το μικρότερο μερίδιο στο χρόνο συμμετοχής.

Στα θετικά του προπονητικού διπλού καταγράφεται η παρουσία του Θύμιου Νάτση ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο 30λεπτο και έδειξε πως σιγά-σιγά φτάνει στα επιθυμητά επίπεδα ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία των Μπάρκα, Κουρούπη, Μερκούρη και Πουλάκου.

Την 11άδα του πρώτου ημιχρόνου συγκρότησαν οι Μπεσσής, Γεωργιόπουλος, Μπεγέτης, Μπαστακός, Κουρέας, Μερκούρης, Κουκούτσης, Μπάρκας, Νικολόπουλος, Κουρούπης και Πουλάκος.

Στο δεύτερο μέρος από την αρχική 11άδα συνέχισαν οι Νικολόπουλος, Μπάρκας, Κουρούπης και πέρασαν ακόμη οι Κωνσταντακόπουλος, Βασιλόπουλος, Τζανετέας, Λιόλιος, Καλογερόπουλος, Νάτσης, Καλαντζής, Τσουλάκος.

Τα γκολ έβαλαν οι Πουλάκος (2), Καλαντζής (2), Νικολόπουλος, Μπάρκας, Κουρούπης ενώ το χαϊλαιτ του αγώνα ήταν το 6ο τέρμα αφού η μπάλα πέρασε με την μία από τέσσερις μελανόλευκους (Καλογερόπουλος, Καλαντζής, Τσουλάκος, Μπάρκας) πριν καταλήξει στον σκόρερ Πουλάκο ο οποίος με προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο δίτερμα δεν πήραν μέρος οι Κουντάνης και Σταματελόπουλος οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα πάει για μαγνητική ενώ ο δεύτερος στον δικέφαλο αλλά αύριο θα δοκιμάσει να μπεί στο κανονικό πρόγραμμα.

1463 views
Top