Με Νάτση η Μαύρη Θύελλα, 1-0 σε προπονητικό δίτερμα τον Τσικλητήρα

Ο Τσικλητήρας Πύλου παρέμεινε στην Καλαμάτα μετά την κυριακάτικη πρεμιέρα με το Ζευγολατιό και η Μαύρη Θύελλα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη για ένα προπονητικό δίτερμα, στο Δημοτικό στάδιο.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν δυο 35λεπτα με τους Μάνα- Χατζηαγγελή να χρησιμοποιούν περισσότερο όσους δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, ενώ από την άλλη, ο Νίκος Κακαλέτρης παρέταξε όσους δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή καθώς οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία.
Το χρήσιμο και για τους δυο δίτερμα ολοκληρώθηκε με νίκη της Μαύρης Θύελλας χάρη σε τέρμα του Θύμιου Νάτση, ο οποίος σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του ενώ ιδιαίτερα καλή παρουσία είχε ο Νικολόπουλος με τον Κουρούπη.

Εκτός, για προληπτικούς κυρίως λόγους, έμεινε ο Βασίλης Μπεγέτης ο οποίος χτύπησε στο Δώριο (αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος της αντικατάστασής του στο ημίχρονο) και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες.

Τέλος, ο Κυριακόπουλος εξέτισε την ποινή του και στον προημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Μικρομάνη θα είναι στην διάθεση των Μάνα- Χατζηαγγελή.

1013 views
Top