«Άλλη» ομάδα η Καλαμάτα με Νάτση

Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση στην Καλαμάτα βλέποντας την αγωνιστική παρουσία του Θύμιου Νάτση ο οποίος από παιχνίδι σε παιχνίδι αποδεικνύει πως μπορεί να αποτελέσει υπερπολύτιμο εργαλείο για την ομάδα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αποτέλεσε την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ και μπαίνοντας πλέον σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από ένα μικρό διάστημα προσαρμογής φαίνεται πως «κουμπώνει» ιδανικά στο μελανόλευκο σύνολο.

Οι οργανωτικές του ικανότητες αλλά και η εκτελεστική του δεινότητα, θα δώσουν επιπλέον λύσεις στην ομάδα στον άξονα καθώς η Καλαμάτα χρειαζόταν έναν παίκτη σε ρόλο οργανωτή. Διαθέτει την κάθετη πάσα και μπορεί να αξιοποιήσει την ταχύτητα και την ποιότητα των μελανόλευκων επιθετικών, ιδιαίτερα απέναντι στις κλειστές άμυνες που βρίσκει μπροστά της η ομάδα.

«Είμαι εδώ για να βοηθήσω την Καλαμάτα να πετύχει τους στόχους της. Είναι μεγάλη η χαρά μου που αποτελώ κομμάτι της ιστορικής αυτής ομάδας και ελπίζω πως στο τέλος θα καταφέρουμε όλα όσα σχεδιάζουμε ώστε η Μαύρη Θύελλα να βρεθεί εκεί που της αξίζει», τονίζει ο Νάτσης στο "sport365.gr "ενώ για τον βαθμό ετοιμότητας του, επισημαίνει: «Νοιώθω καλά, βελτιώνομαι συνεχώς και σε λίγες μέρες θα είμαι πανέτοιμος να ανταπεξέλθω πλήρως…».

Στο μεταξύ, η Μαύρη Θύελλα συνέχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Μικρομάνη με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Εκτός από τον άτυχο Ηλία Κουντάνη ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Βασίλης Μπεγέτης εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο.

1062 views
Top