Μαύρη Θύελλα: Κεφάλι και… τέρμα

Advertisement

Μετά από 35 χρόνια, η Καλαμάτα κάνει σέντρα στο τοπικό πρωτάθλημα το Σάββατο το απόγευμα με την ευχή να …μην ξανακάνει ποτέ στο μέλλον σ΄ αυτό το επίπεδο.

Οι μελανόλευκοι υποδέχονται (16:30) τον Τέλο Άγρα στην πρεμιέρα του Α’ κατηγορίας Μεσσηνίας και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στον μαραθώνιο που φιλοδοξούν να ολοκληρωθεί με τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων έρχεται για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό διάστημα στο γήπεδο Μεσσηνιακού ενώ το αυριανό ματς θα είναι το 3ο φετινό μεταξύ των δυο ομάδων. Προηγήθηκαν οι δυο αναμετρήσεις του Κυπέλλου Μεσσηνίας όπου η Καλαμάτα επιβλήθηκε με 3-0 στο γήπεδο Μεσσηνιακού ενώ το ματς στους Γαργαλιάνους είχε λήξει ισόπαλο 2-2.

Τα προβλήματα για τον Έλβιο Μάνα και τον Τάσο Χατζηαγγελή είναι γνωστά και δεδομένα. Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο Ηλίας Κουντάνης ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον χιαστό και ο Σωτήρης Κουκούτσης ο οποίος «κληρονόμησε» πρόβλημα στο γόνατα από το ματς Κυπέλλου με την Μικρομάνη. Αντίθετα με τους δυο, ο Βασίλης Μπεγέτης ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις και αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα.

Οι μελανόλευκοι ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους με προπόνηση στο γήπεδο Μεσσηνιακού ενώ κατά την τακτική των Μάνα- Χατζηαγγελή, η 18άδα θα βγει λίγο πριν την αναμέτρηση.

791 views
Top