Γήπεδο Ερμιόνης: Να το χαίρονται στην ΕΠΟ!

Οι παίκτες της Καλαμάτας θα κάνουν καιρό να ξεχάσουν το ματς στην Ερμιόνη. Όχι μόνο γιατί έχασαν ένα ματς μέσα από τα χέρια τους από αντίπαλο που έκανε τρείς όλες κι όλες επιθέσεις και έβαλε δυο γκολ αλλά για το γενικότερο σκηνικό του αγώνα στην όμορφη αργολική κωμόπολη. Κι αν με τα στοιχεία της φύσης δεν μπορείς να τα βάλεις (το γήπεδο είναι δίπλα στην θάλασσα και ο αέρας το χτυπά όπως τα… ανεμοδαρμένα ύψη), η κατάσταση του γηπέδου το οποίο φιλοξένησε (τρόπος του λέγειν) την αναμέτρηση είναι για… κλάματα (και καθόλου για γέλια).
Πρόκειται για ένα γήπεδο όχι απλά ακατάλληλο για διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα -και δη Γ’ Εθνικής-, αλλά επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και επιπλέον χωρίς τις στοιχειώδεις παροχές για τους θεατές.
Τι να πρωτοαναφέρει κανείς: τον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο με τον πλαστικό χορτοτάπητα τύπου «τσιμέντο» ή την απόσταση των 20 εκατοστών «πλαστικού» που χωρίζει την γραμμή του πλαγίου με την άσφαλτο (!) περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου;
Δείτε το φωτογραφικό στιγμιότυπο στην κορυφή της σελίδας. Ο Μάριος Αγγελόπουλος έχει δεχτεί μαρκάρισμα και… αναπαύεται στο τσιμέντο! Και οι φάσεις αυτές δεν ήταν λίγες. Τα αποδυτήρια; «Καμαρούλα μια σταλιά δυο επί δυο». Οι διαιτητές; Στην… αποθήκη υλικού!
«Νερό για ντους ρε παιδιά, τι γίνεται», ρωτούσαν οι υπεύθυνοι της Καλαμάτας μετά το τέλος του αγώνα για να πάρουν την αφοπλιστική απάντηση: «Ξέρετε, τις τελευταίες μέρες υπήρξαν προβλήματα και δεν είχαμε ρεύμα, ούτε νερό. Μπορούμε να κανονίσουμε να πάτε στο ξενοδοχείο παραδίπλα για ένα ντους»!!!
Τελικά το νερό ήρθε αλλά ήταν κρύο. Όποιος άντεξε έκανε, οι υπόλοιποι σπίτι τους…
Μπροστά σε όλα τα παραπάνω θα ήταν… αναίδεια να κάνουμε λόγο για την έλλειψη άλλων προϋποθέσεων που αναφέρονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος ως αναγκαίες όπως ύπαρξη δημοσιογραφικών θεωρείων και τουαλετών στις κερκίδες. Ας είναι καλά τα χωράφια πέριξ της εγκατάστασης…
Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής 2015-16 με διοργανώτρια την ΕΠΟ. Μάλιστα…

554 views

Έκθεση εικόνων

Top