Σαραντόπουλος: Κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν κοιτάζουμε αντίπαλο

Η Καλαμάτα ξεπέρασε εύκολα το πρώτο εμπόδιο στην πορεία προς τον φετινό τίτλο παρότι δεν χρειάστηκε να δουλέψει με τις μηχανές στο φούλ.
Το 3-1 επί του Τέλου Άγρα ήταν το πρώτο από τα επεισόδια που θα παιχτούν φέτος στο γήπεδο Μεσσηνιακού όπου θα είναι ελάχιστες οι ομάδες οι οποίες θα είναι σε θέση να κοιτάξουν στα μάτια την Μαύρη Θύελλα.

Η δεξιά πλευρά της Καλαμάτας ήταν η πλέον παραγωγική στην Σαββατιάτικη πρεμιέρα με τους Γεωργιόπουλο, Σαραντόπουλο να παίρνουν επάξια τον τίτλο των κορυφαίων.
Ο Άγγελος Σαραντόπουλος μίλησε στο “sport365.gr” για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και το πρώτο, άνετο τρίποντο, τονίζοντας:

“Οι πρεμιέρες δεν είναι εύκολες αλλά καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και με το δεύτερο που ήρθε νωρίς στο ξεκίνημα της επανάληψης πιστεύω ότι κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Τώρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα και σιγά-σιγά θα βρούμε τον ρυθμό μας. Δεν κοιτάζουμε τον αντίπαλο, θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως το σχεδιάζουμε, να μπαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε το 100%”.

Η Καλαμάτα ξεκινά ως το απόλυτο φαβορί αλλά όπως τονίζει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

“Η διαφορά μας από τις υπόλοιπες ομάδες θα φανεί στο γήπεδο και μέσα από την δουλειά. Εάν δεν δουλέψουμε όπως πρέπει και σύμφωνα με αυτά που θέλουν οι προπονητές μας τότε θα έχουμε πρόβλημα.
Η συνέχεια θα είναι δύσκολη καθώς το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Θεωρώ ότι θα τα πάμε καλά και στο τέλος θα πάρουμε αυτό που θέλουμε αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και όλα πάνε όπως πρέπει”.

Τέλος αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους, ο Άγγελος Σαραντόπουλος, λέει: “Αυτό που θέλω είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται με την Καλαμάτα. Η ομάδα είναι πάνω απ΄ όλους και μέσα από τις επιτυχίες του συνόλου έρχονται και οι ατομικές διακρίσεις...”

722 views
Top