Χάνει την Κυπαρισσία ο Βασιλόπουλος

Ο Νίκος Βασιλόπουλος θα χάσει οριστικά την μάχη της Κυπαρισσίας καθώς δεν κατάφερε ούτε την Πέμπτη να μπεί στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους μελανόλευκους οπότε ακόμη και αν τα καταφέρει την Παρασκευή, έχει μένει πίσω από πλευράς προετοιμασίας και η χρησιμοποίησή του εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.

Ο νεαρός μέσος της Καλαμάτας ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες απο ενοχλήσεις στον προσαγωγό, παρουσίασε ωστόσο σημαντική βελτίωση το τελευταίο 24ωρο και φαίνεται πως ξεπερνάει το πρόβλημα. Στην προπόνηση της Πέμπτης στην Παραλία έκανε ατομικό πρόγραμμα και έδειξε να πηγαίνει καλύτερα.

Οι υπόλοιποι μελανόλευκοι έκαναν φουλ πρόγραμμα με τους Τάσο Χατζηαγγελή, Έλβιο Μάνα να δίνουν μεγάλο βάρος στα τελειώματα και τα σουτ ενώ έγινε και δίτερμα. Άπαντες στην ομάδα δείχνουν μεγάλη διάθεση και περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν στην Κυπαρισσία.

Στην Παραλία βρέθηκε και ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, Ηλίας Κουντάνης, ο οποίος μια εβδομάδα μετά την επέμβαση έχει ξεκινήσει τις θεραπείες με τον φυσιοθεραπευτή Πέτρο Μαυροειδή. Το θετικό είναι πως οι αρχικοί πόνοι έχουν υποχωρήσει ενώ την επόμενη εβδομάδα θα κόψει τα ράμματα.

505 views
Top